| IDK98989823 a întrebat:

Bună..am probleme cu pariurile și pacanele vreau sa ma imbogtaesc din astea momentan joc sume mici dar ma tentează sa încep cu sume mari 200 300..Mereu merg imi bag bani la o stație paysafe și merg acs și joc pe betano, umblu și la superbet sa pun bilete nu știu dacă fac bine ce fac.Ce as putea face sa nu mai merg asa des oare? Și acum noaptea am jucat la ruleta 40 de lei și am pierdut

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Cati stii ca s-au imbogatit?
laughing)
Lumea joaca sa isi plateasca datoriile facute nu sa se imbogateasca laughing
Caz recent : a jucat 10 000, a tot castigat dar a pierdut tot dupa, a intrat in panica pentru ca trebuia sa recupereze banii si s-a imprumutat sa joace in total are datorie 30 000 euro.
Succes la imbogatire de la jocuri de noroc laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru alina2k18):

Patronii companiilor astora infecte, da. Ei se tot imbogatesc...

Bula
| Bula a răspuns:

Vrei sa castigi?
Atunci nu mai juca!

Fa o socoteala: cati bani ai castigat si cati ai pierdut pana acum cu pariurile si pacanelele?
Este mai mult ca sigur ca, totalul pierderilor a fost mult mai mult decat totalul castigurilor!

Daca nu mai joci, atunci nu vei mai avea pierderi, iar din acei bani (ne-pierduti) poti face economii substantiale!
In cativa ani, din banii economisiti si stransi, iti poti cumpara masina, casa, etc., chiar si fara imprumut bancar! Doar trebuie sa faci socoteli intelepte!

| Violleta2022 a răspuns:

Jocurile de noroc sunt o mare prostie, ca nu se imbogateste decat patronul acelei case de noroc, ca-ti ia banii.
Sansele sa castigi sunt 1 la 1 milion!

| darrio2007 a răspuns:

N-ai sa te imbogatesti de la jocuri niciodata.
Conceptie total gresită.

| DoarDorr a răspuns:

Stii pe cineva care s-a imbogatit din jocurile de noroc? In afara de acele fake cu oamenii lor ca sa-i convinga pe oameni sa joace.
Nu faci bine ce faci.
Mai bine autoexclude-te de la salile de jocuri. Si atunci nu vei mai putea intra deloc. Fa-ti un bine si nu mai juca. Castigi mai mult daca economisesti banii aia.

| johnnny123 a răspuns:

Nu este evident ce trebuie să faci? Să nu mai joci.

Singura care câștigă permanent la pariuri este casa.