Iti spun eu:cum deschizi aia ca sa poata sa iti iasa foaia sunt doua butoane unu arata o imprimanta iar altul un triunghi intr-un cerc si langa el o sageata ce o foaie(daca ai ca a mea cannon)si apesi pe ala cu triunghi in cerc timp de 5 secunde tii apasatsi mai astepti cateva secunde si iti merge.si mie mi s-a intamplat si mia explicat varmiu.imi pare bine ca te-am ajutat sa iti rezolvi o problema si sper sa intelegi.ca la orce imprimanta cred ce e la fel.macar incearca
Mai intai incearca sa-i schimbi portul de conectare si daca tot nu se intampla nimic reinstaleaza driverele.
Vezi ca la Printers and faxes trebuie sa iti apara 1 sau mai multe iconite gen imprimanta, dai mouse2 pe imprimanta cu numele care o ai tu, si selecteaz'o sa fie ea "master"adica principala...
Incearca sa reinstalezi driverul si eu am patit la fel.Si daca e sa iti iei una noua nu mai alege Lexmark, se strica repede. Succes!
Da-i o comanda si te poti uita daca se misca cartusul. Daca doar incearca sa ia hartia si nu merge atunci pune mai putine coli. Ar putea fi si asta o problema. Lexmark-urile sunt imprimante foarte bune
Pune mai putina hartie. Daca e prea multa sau prea putina e posibil "sa se innece"
anonim_4396 întreabă:
Antonia23K întreabă: