| bvampeires a întrebat:

am tot auzit de tot felul de locutiuni substantivale legate de multe lucruri si consider ca exista locutiuni substantivale pentru aproape orice. Ei bine ieri m-am certat cu o fata pe tema aceasta si am facut un pariu. Daca pana luni nu gasesc minim 2 locutiuni substantivale legate de Dumnezeu (unul din substantivele ce inlocuiesc locutiunile si care face parte din principala ei lista de substantive ce nu le pot inlocui), atunci ea va lansa zvonuri groaznice prin scoala, dar daca eu castig va trebui sa faca ce vreau eu 1 saptamana. Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile voastre, dau fundita la cel care-mi da minim 2 loc subst legate de Dumnezeu, pentru ca eu nu prea stiu unde sa le caut.

8 răspunsuri:
| JamilaGizeh a răspuns:

Din pacate cred ca vei pierde pariul. sad
Eteee...na ce "zvonuri groaznice" va lansa in scoala?

| bvampeires explică (pentru JamilaGizeh):

Orice care sa-mi strice reputatia, nu ma suporta, iar eu nu o suport, e reciproc.

| JamilaGizeh a răspuns:

Mda...te inteleg perfect, numai ca nu ar trebui sa te intereseze ce spun altii. Cine te cunoaste pe tine cu adevarat va stii ca zvonurile lansate de aceea fata sunt eronate. Probabil acesta este scopul ei :sa te enerveze!

| bvampeires explică (pentru JamilaGizeh):

Mersi, esti o draguta.

| AdaLeo a răspuns:

Buna! Ai noroctongue Am tema cu asa ceva. Eu am gasit pana acum doar 1, dar maine o verificam si ne mai zice si d-na prof. inca una. Daca nu uit, ti-o zic pe cealalta mainebig grin Deci; eu cred ca si,, Cel-de-Sus,, s-ar potrivihappy

| Agentul009 a răspuns:

Eu as mai adauga Atotputernicul dar faci um crezi

| Zmokerz_Jump_1992 a răspuns:

Cred ca te pot ajuta cu pariul... 1 locutiune este: Dumnezeu = Facatorul lunii si a 2-a: Tatal nostru(din ceruri)

| teutzadragutza a răspuns:

Ai castigat pariul?

Întrebări similare