| Florentina9210 a întrebat:

Bună. As dori sa știu si eu cam cat ar costa daca as trimite un colet in SUA prin posta vamala? Merg mâine să îl pun și să știu dacă mă încadrez. E in funcție de greutate ( e cam măricel) sau e același tarif indiferent?

13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Normal că e în funcție de greutate.

| Florentina9210 explică (pentru sabin89):

Pai da dar cat costa pe kg?

| sabin89 a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu știu. Stai că vine Violleta și îți spune.

| Wr3nch a răspuns (pentru Florentina9210):

Ce vrei să trimiți? Ca la ei le place să desfacă coletele si sa refuze ce nu e pe lista.

| Florentina9210 explică (pentru Wr3nch):

Sunt pentru ziua unei amice de a mea. Ciocolata, un set de lumânări și bețișoare parfumate, un pachet snackuri pentru cainele ei, niste produse de îngrijire (crema, ser, dischete demachiante), un dovlecel de porțelan și bineinteles o felicitare. A zis vrea sa încerce ceva românesc. Și ea mi-a trimis mie ceva ce am vrut de la ea sa incerc. (Doua rujuri și un creion make-up. )

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La greutate. Pe situl poștei vezi tarifele.

| Dismally a răspuns:

Conteaza si greutatea, vezi tu cand ajungi acolo dar probabil peste 100 lei.

| Florentina9210 explică (pentru Dismally):

Voiam să mă asigur că iau suficient la mine. Sa nu mă trezesc pe acolo că nu am destui bani. Oricum o sa vad la fața locului.

| Dismally a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu stiu, eu voiam sa cumpar un CD din Statele Unite doar ca cereau 50 de dolari doar pentru transport si am renuntat, e distanta mare.

| Florentina9210 explică (pentru Dismally):

Mă duc și eu să mă interesez. Daca e prea mult. Mă lipsesc. Sau trimit mai puțin.

| OldSoul a răspuns:

Eu voiam de curand sa returnez un colet in china, si am facut un calcul pe site-ul celor de la posta, ei bine, transportul era de aproximativ 200 de lei, asadar am zis pas happy
Proabil cam tot de pe la 200 de lei ar trebui sa fie si transportul coletului tau.

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Daca ar fi doar 200 lei nu ar fi chiar foarte mult. Cam atât am și eu bugetul de aceea am zis sa mă încadrez.

| relian a răspuns (pentru Florentina9210):

Vorbeste prostii cel care spune ca la astia le palc sa desfaca coletele si sa refuze laughing Eu tot ce am primit, chiar si China, India etc, na desfacut nimeni absolut nimic.
In SUA nu sta posta sa desfaca colete.Dar liu aia cei trebuie ciocolata romanessca sau banui ca iai trimis tot ceva strain.Pe aici gasesti si chesatii din RO pufuleti, covrigi, ciocolata de aia cu rom si tot felul de alimente.
Dar daca tu asa ai vrut, e bun si asa rau.Ai trimis luminari laughing pfff nu stii cei pe aici, tara luminarilor laughing
Ok pana la urma a primti pachetu amica ta? Am vazut ce a spus nenea asta care le stie pe toate, de aia am scris, cand vad ceva aiurea, e bun sa fie cineva care sa spuna corect.
Dar banui ca acu ai vazut si tu ca na desfacut nimeni nimic si ca amica ta a primit tot ce iai trimis.

Amica ta, daca vrea sa trimita pachete in RO, nu stiu daca stie, dar poate trimkite pachete, sute de kg si ieftin, fara sa controleze nimeni nimic in RO si nicaeri, ajunge pachetul la usa ta, sau cui trimite.

Cu posta pfff nu costa ce trimiti cit trebuie sa dai la posta laughing Eu asa trimit pachete in RO la vecini, mamei la rude, uite ca acu miamintii ca trebuie sa mai fac ceva pachete.

Cei care controleaza ce ai in pachet is romanii, in RO te controleaza aia la orice, asta daca trimiti cu posta.
In sf e bun, banui ca te-ai lasat pagubasa si nu ai mai trimis. Compania ce trimit eu ia 2 dolari de kg, pana acum era 1 dolar, acum cu scumpirile adstea au dublat si aia, banditi, dar comparativ cu posta, este gratis laughing