anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

As vrea sa slabesc, dar nu prea ma pricep.Eu sunt de la tara, si nici nu pot sa alerg pentru ca nu am unde.Ma puteti ajuta?

Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| MishalufLv a răspuns:

Buna eu am slabit din 77 de kg am ajuns la 63, intr-un timp foarte scurt, toata chestia e sa nu mananci seara dupa ora 7 si mai reduci din paine... eventual iti cumperi paine integrla(neagra) e mult mai sanatoasa, acum ca-i vara poti manca multa salata, multe legume si fructe sunt foarte sanatoase... si mai putin cu sucul, cipsurile, etc

11 răspunsuri:
| SupraDozaDeVise a răspuns:

Fa abomene, mananca sanatos, si evita painea albahappy

| Jackson_Andreas_1997 a răspuns:

Mulge vaca si o sa faci muschi:*

| Devyd a răspuns:

Salut!
Pai poti face acasa exericti fizice
si sa ti un regim alimentar sanatos, de exemplu dimineata sa la mic dejun lapte cu cereale
Si sa eviti excesu de paine, evita carnea de porc, incearca sa manci cat mai sanatos.

| badblood248 a răspuns:

Alerga pe ulita si nu mai manca porc

| DenisejUSTmE a răspuns (pentru badblood248):

Ulitele sunt mici, de vreo 10 metri.laughinglaughingrolling on the floor

| badblood248 a răspuns (pentru DenisejUSTmE):

Nebuno alerga pe camp

| Fiction a răspuns (pentru DenisejUSTmE):

Dar nu ai un parc, o sosea principala? Si eu traiesc la tara, stau pe soseaua principala si 2 parcuri.Alearga si in cerc, tot foloseste.Redu painea, placintele, cartofii prajiti, pastele, mananca mai multe legume si fructe.Stii tu, sfaturi generale.

| DenisejUSTmE a răspuns (pentru badblood248):

Pe camp?:O:O:OSunt serpi!

| DenisejUSTmE a răspuns (pentru Fiction):

Nu,nu am parc.Dar parintii nu ma lasa nici macar la poarta!raised eyebrowsDaca nu pot alerga, fac restul.winking

| amaliaamely a răspuns (pentru badblood248):

Daca nu ai ce face ce decat sa itti bati joc de ea...fa bine si nu mai raspunde la intrebari..clar?

| DenisejUSTmE a răspuns (pentru amaliaamely):

Multumesc,Amalia!:*