| diamarga3 a întrebat:

Bună,
Caut arhiva pentru fosta S.C. Lamco Trading SRL.
Mă poate ajuta cu o informație?
Mulțumesc anticipat!
End of transmission!happy

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar aici primești informațiile, unde media de vârstă este 12-17 ani.

Bula
| Bula a răspuns:

Arhiva unei firme existente este accesibila doar pentru proprietarii si delegatii firmei.
Arhiva unei firme desfiintate (cazul firmei) depinde de la caz la caz. Soarta ei trebuie intrebat de fostul proprietar /administrator /contabil, eventual de lichidator.

| dinaprilie a răspuns:

Cum adica arhiva? Sunt putine acte care trebuiesc arhivate prin lege un anumit numar de ani - cele mai multe sunt doar contabile cum ar fi state de salarii de exemplu. Deci? Ce te intereseaza exact?

| diamarga3 explică (pentru dinaprilie):

Mă interesează să o adeverință cu perioada lucrată la această societate, state de plată etc., pentru o persoană care a lucrat acolo, dar care și-a pierdut cartea de muncă.

| diamarga3 explică (pentru Bula):

Firma este desființată. Am sunat la arhive la București, însă nu m-au ajutat cu nimic. Oriunde pe internet se specifică faptul că este radiată, și orice număr de telefon aș găsi este nevalid. M-am adresat ulterior către registrul comerțului, am aflat lichidatorul, însă aceasta, din nou, nu mă poate ajuta cu eliberarea unei adeverințe deoarece nu sunt în măsură, zic ei.

Bula
| Bula a răspuns (pentru diamarga3):

Lichidatorul poate - si trebuie - sa-ti spuna: cine e in masura.
Asta difera de la caz la caz, in functie de ce acte ai nevoie si pentru ce.
Cere raspuns scris de la lichidator!

| dinaprilie a răspuns (pentru dinaprilie):

Poti sa incerci si la ocuparea fortei de munca/revisal - asta este programul care time evidenta angajatilor la nivelul tarii - ce si cum si unde este angajat fiecare. Imi pare rau, nu stiu mai multe.

| diamarga3 explică (pentru Bula):

Da, asta încerc acum, să primesc un răspuns oficial de la ei cum că nu dețin, iar mai apoi să mă adresez ITM-ului, pe baza art.34, alin. 5, în speranța că voi obține ceva.