Tele... vizor
Tele... enciclopedia
Tele... conferința
Tele... muncă
Mă întreb ce au astea in comun în afara de un ecran unde vezi pe alții
Sa muncesti de acasa, sau din Bahamas, sau de oriunde, in orice caz sa nu mai mergi la sediul firmei sau la punctul de lucru unde prestai activitatea.
Telemuncă, adică îndeplinirea sarcinilor pentru serviciu la care activezi, dar de la distanță, folosind orice device compatibil cerințelor tale, cu ajutorul unui laptop, unui desktop, de pe telefon, orice mijloace electronice care facilitează legătură dintre angajator și angajat, dintre firmă și salariat...
Telemunca este o formă de muncă la distanță prin metodele de informare online, acest tip de muncă poate fi facut de acasa ne fiind necesară deplasarea angajatului la servici.
Dar daca eu am un job unde imi este imposibil să lucrez de acasă?
Am văzut pe net o poză cu un câine ciobănesc care stătea pe o terasă în faţa unui monitor şi privea la oile de la stână. Explica acolo că acum lucrează de acasă. E posibil să se generalizeze până la urmă lucrul de acasă.
Propun ca in viitorul guvern sa treaca Ministerul societatii informationale in portofoliul Ministerului muncii ca sa avem un nou domeniu telemunca, ca oricum se realizeaza datorita comunicatiilor electronice
Bună,
Eu am găsit aici ce înseamnă telemunca și prin ce difera de munca la domiciliu, ce țări sunt prietenoase pentru telemunca: https://cariera.ejobs.ro/telemunca-alta-tara-pentru-o-companie-din-romania/