Fi atenta
Toata lumea stie ca inmultirea reprezinta adunarea unui nr cu el insusi de mai multe ori
sa zicem 6x2=12
o inveti pe verisoara ta ceva de genu
daca 6+0=6
6+6=?
incepe intai prin adunarea numerelor pana se invata iar dupa aceea ii poti explica si regula inmultiri NU O FORTA SA INVETE INMULTIREA DIRECT PT CA NU O SA INTELEAGA NIMIC DACA O IEI BRUSC DE LA INCEPUT
Simplu. O pui sa repete de 1000 de ori pana o va retine, azi o inveti cu 1, maine cu 2 si tot asa. E imposibil sa nu o retina. Nici eu nu am invatat-o din prima.
Incearca sa faci totul un joculet.
Presupun ca daca trebuie sa invete tabla inmultirii, are in jur 8-9 ani .
De exemplu, ii poti da niste inmultiri pe un caietel si sa ii pui niste pioni la dispozitie, explicandu-i apoi ca daaca dubleaza numarul pionilor de cate ori arata pe caiet, o sa poata da raspunsul. La fiecare raspuns corect, ii poti da ceva dulce sau sa o feliciti .
Sper ca te-am ajutat.
Succes!
Eu cand am invatat tabla inmultirii treceam cls a 2-a, si nu imi trebuia, dar varul meu trecea a 3-a si trebuia sa o invete. ca sa il ajut, faceam concurs. mama/tata ne dicta vreo 20 de operatii [cu cu 2, cu 4, cu oricare] si vedeam cine le face pe toate corect. eu sunt dependenta de castig, de aia am invatat asa usor
SimpleGirl26 întreabă: