Conserve, ceai, mere, produse care nu se strica usor (salam de vara, sunca afumata, legume, etc).
Iti faci o lista cu mancarurile ce le doriti sa mancati timp de doua zile, dimineata - la amiaza - seara si calculezi cantitatea pentru numarul de persoane cu care veti fi.
Hotariti daca duceti mancare gatita cu voi sau preparati la cabana.
Daca nu vreti sa duceti mancare gatita de acasa, atunci iata o lista plauzibila:
Salam si carnat uscat, slanina si sunca afumata, diferite conserve cu mancare preparata, cateva plicuri cu supe instant, unt, paine, biscuiti, cafea, ceai, zahar, etc.
Neaparat sa duci o cratita pentru fiert o supa, farfurii si pahare de unica folosinta, cutit, linguri, furculite.
Discutati intre voi care ce- si cat va duce, altfel veti manca tot timpul si veti duce acasa plusul sau le veti arunca!
Ia numai sandwitch, un pachet de biscuiti sau napoliatne, o sticla de 0, 5 sau 1 litru de apa si ceva bani in plus pentru drum si cheltuieli, vez ca sunt si niste pensiuni sau restaurante in apropirere si sa mananci ceva simplu si ieftin!
Ia-ti sandwish-uri, iaurt, cat mai multe fructe, biscuiti sau ceva de rontait. Probabil nu vei sta toata ziua in camera stand sa mananci, iti vei ocupa timpul cu ceva si nu vei resimti prea mult senzatia de foame.