Nu populara dar manele da, interesant.
Adica nu ne place traditia noastra ca e prea marlaneasca, dar ne place muzica indienilor promovata de bulgari si adusa in Romania de Dan Armeanca
Eram doar usor ironic, inteleg cum e cu manelele merg la petrecere, dar ce manele se canta acum de catre toti proxenentii care numai cantareti nu sunt, mai bine fara!
Ai uitat sa spui aici din ce oras esti, ca doar nu vrei sa calatoresti 5 judete si 2 sate, ca sa dai de carciuma care nu are muzica populara.
Ai cam sarit din lac in put cu nu vrei muzica populara, dar vrei muzica tiganeasca (manea).
Nu, nu am uitat sa spun din ce oraș spun. În funcție de recomandari, probabil ca as fi mers la locația respectiva. Nu am sărit din niciun lac în put, gusturile legat de muzica nu se discuta. Singurul lucru pe care l-am uitat este ca aici, pe internetul, toată lumea se crede smechera și răspunde urât, dar în realitate, lumea are mai puțin tupeu. În fine, m-am lămurit și cu TPU, nu are voie lumea sa aibă gusturi ca să anonim de pe internet sa îl critice. )) jesus, ce oameni!
Care toate? Dacă ești ironic, sa știi ca nu e amuzant, iar dacă ești serios, îți spun de acum ca pe unde am mers am auzit numai formatii și muzica populara.
Răspunsul tău nu este foarte pertinent, mai întâi critici și apoi o dai la întors ca de fapt înțelegi cum e cu manelele. Hotărăște-te.
Fiecare are gusturile lui, sunt de acord cu tine în ceea ce privește faptul ca acum majoritatea manelelor se canta de către toți proxenetii, dar sincer as prefera sa aud o manea decât o populara. Pur și simplu, am auzit destulă muzica populara, nu contest, o fi muzica bună de ascultat, dar nu îmi mai place mie, poate pentru ca mi s-a acrit și vreau sa ascult altceva?
Asa, și, dacă ascult manele care e problema? Înseamnă că sunt cocalara? ) nu, stai liniștit, nu sunt, doar ca asta e muzica pe care poți dansa și te distra. Bine, unele dintre ele, ce-i drept.
Atunci te invit la mine in Australia, ca sigur nu vei auzi muzica populara romaneasca si nici manele
Ti-as recomanda Ferentari sau Crangasi din Bucuresti, ca acolo sigur auzi numai manele si nici un pic de populara.
Nu ai inteles am fost ironic, sunt la aceeasi parere cu tine, la mine se numeste toleranta, nu imi plac manelele dar nu ma ridic si plec daca la o zi aniversala, la o petrecere ceilalti vor si asculta manele.
Spre deosebire de toti semi-doctii care au in cap obsesiv o muzica de opera pe care nu o inteleg, eu ascult cam toate genurile muzicale si le si inteleg, imi place si hip-hop-ul, si RnB-ul dar si rockul alternativ desi ele reprezinta o diferenta de gen si cultura