Daca nu le vezi nici tu, care esti admin pe poza ta => le-ai ster/ti le-a sters cineva, daca nu le pot vedea ceilalti, iar tu le vezi => nu le-ai facut publice
Mersi de raspuns dar nu cred ca e asta problema... nu se vede nici o imagine de pe peretele meu. nici macr cele puse de altii care sunt puhblice. care pana acum se vedeau. pe pc nu mi se vad. mi-am conectat laptopul si se vad! nu stiu care e problema.
Am reinstalat si windovs si tot nu se vad imaginile chiar nu stiu ce poate fi
Mda, am ramas fara raspunsuri daca zici ca pe laptop sau orice alt calculator se vad => e de la PC-ul tau, daca ai reinstalat windows si n-ai scapat de problema nu e bine, uite-te daca ai driverul video instalat ok, daca poti sa deschizi poze de pe PC, daca poti sa joci ceva ce jucai mai inainte pe PC, daca poti sa deschizi poze de pe facebook de pe alte profiluri, intra cu un profil de facebook strain pe PC-ul tau Daca tot nu merge si ai putini prieteni, sterge contul, fa altul de la zero si adauga iar prietenii si pozele Scuze, dar alte solutii chiar nu mai vad si nu inteleg de ce ai problema asta, aparent banala
stefanst2312 întreabă: