| octav005 a întrebat:

Buna dimineața. Ce părere aveți despre munca în deplasare cam la 200 km depărtare de casa?
Ce avantaje sunt? Merita?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

In fiecare zi nu se poate, mai bine te muti sau cauti servici aproape de domiciliu

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta numai tu stii, numai tu stii daca merita efortul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înțelegi prin - în deplasare-? Naveta 200 km dus - întors?
Să te muți acolo?

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca esti singur si nu ai o familie care sa te tina intr-un loc, atunci zic ca merita sa mai cunosti locuri noi, sa experimentezi, nu neaparat in alt oras ci si in alta tara.

| octav005 explică (pentru sadrian46):

Nuu. Sa vii la saptamana acasa. De luni pana sâmbătă inclusiv. Timp de vreo doua luni.

| octav005 explică (pentru Furnicuta000):

Pai cam nu ai ce sa vizitezi. Când acolo muncești de la ora 7.30 pana la 7 seara. Si ajungi și rupt de oboseala

| octav005 explică (pentru suntserios):

Pai poți sa te pui în locul meu. Si sa vii la sapt acasă. Si pe acceasi bani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru octav005):

Pai si care e afacerea daca sunt aceeași bani?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru octav005):

Daca sunt bani frumosi merita. Daca nu faci bani cand esti tanar o sa faci naveta la 60 de ani.

| octav005 explică (pentru suntserios):

Pai afacerea este a patronilor. Sunt acceasi bani plus orele peste program

| octav005 explică (pentru Salontanul):

Sunt acceasi bani ca și în buc

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru octav005):

Da, dacă ai salar bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita pe bani multi si cazare
Zilnic nu ai cum sa faci 400km sa si muncesti decat prin Germania da nici acolo nu are rost

Salontanul

"buc" inseamna "Bucuresti"? Si daca faci naveta si economisesti din cheltuielile cu intretinerea si, poate, si mancarea nu o fi bine? Mai gandeste-te. Daca gaseai loc in Bucuresti nu te inghesuiai tu sa intrebi pe aici de acel loc.

| octav005 explică (pentru Salontanul):

Pai locuiesc in BUCURESTI, la bloc tot cheltuielile ale sunt. nu ma scoate nimeni de la intretinere cand sunt plecat.

Salontanul

Omule! Eu stiam ca locuiesti in Bucuresti. Voiam sa te invat (sunt batran si imi asum acest rol) sa scrii corect. "buc" inseamna bucati nu Bucuresti si mai ales nu se scrie cu litera mica prescurtarea ci "Buc." cu punct la urma mai ales ca era si sfarsit de propozitie. Acum, revenind la oile noastre, De la cheltuieli poti fi scos pe baza de cerere daca nu locuiesti in localitate sau apartament mai mult de 15 zile pe luna. Citeste Legea 196/2018 si Ordinul nr. 1.058 din 11 februarie 2019! Nu te poate exonera de plata cheltuielilor comune: salarii, iluminat scari, femeie de serviciu, lift si incalzire scara.

| octav005 explică (pentru mgtow):

Aici ai foarte mare dreptate. Părerea mea. Chiar dacă este bani m.ai puțin. Esti aproape de casa

Întrebări similare