Daca e totul legal si nu incaseaza la negru poti cauta cu numele firmei sau CUI pe listafirme.ro si alte siteuri sa vezi ce profit au anual.
Ei salariile si le pun cate de mari vor... din firma oricum scot dividende.
Daca esti tu mai destept, de ce naiva nu-ti faci si tu singur firma, sa vezi cum se fac averile?
Atunci de ce comentezi plin de invidie?
Ai idee prin ce au trecut oamenii aia ca sa adune o bruma de bani la inceput? Posibil imprumuturi bancare ca sa poata face investitita...
Baga-ti si tu carnea in saramura, ia-ti asociati ca sa poti face fata investitiilor financiare, apoi plateste bancile unde imprumuti banii si vezi daca iti mai raman la urma si milioane sa le umpli buzunarele angajatilor.
Depinde de lucrările pe care le are, de clienți și de calitatea angajaților.
Patronul pe data de 25 în fiecare luna indiferent ca are lucrări sau nu, sau ca a fost plătit sau nu trebuie sa dea la bugetul de stat cam 1700 de lei de fiecare angajat cel mai probabil ca și administratori sunt angajati, sa plătească salariile, sa plătească contabilul cam 1000 de lei, sa achite facturile de materiale adică ce a folosit la executarea lucrărilor combustibil la mașini, chirie dacă nu este spațiul lui, firma de paza, de curățenie,
Este cam greu de supraviețuit, sunt doi deoarece unul poate a adus bani de acasă ca sa pună firma pe picioare, poate aduce clienți, poate are drept de semnătură.De multe ori se accepta lucrări prost plătite doar ca dea salariile.
Apoi când sunt sărbători legale și sunt cam 20 pe an tot patronul plătește, statul nu da nimic.Doar da amenzi dacă uiți sa declari o factura în 5 zile calendaristice. Dacă ar lucra singuri ar câștigă mai mult din lucrări mici, dar trebuie sa refuze lucrări de anvergura fără angajați.
Nu ii vaita tu pe ei. Ca au luat de la noi destul. Cat sa lucrat la negru fără acte. Sunt niște talhari
Pai si daca tu nu vrei avere atunci care e problema cu cat castiga ei? De ce ai acceptat sa lucrezi la negru?
adina5adina întreabă: