| Nimeni91 a întrebat:

Buna dragilor! Trebuie sa imi inlocuiesc actul de identitate si vreau sa va intreb: pot merge si dupa amiaza la primarie pentru acest lucru? Pe site-ul primaruei nu am gasit niciun detaliu legat de acest lucru.

6 răspunsuri:
| Johny_George_1997 a răspuns:

Suna la primarie si intreaba pana la cat au deschis. Depinde la fiecare primarie ca toti au program diferit. Nu e asa greu sa dai un telefon sa intrebi pana la cat e deschis. Funda?

| Nimeni91 explică (pentru Johny_George_1997):

Buna! Stiu ca au deschis pana la 16, da, am incercat sa sun la primarie, insa nu imi raspunde nimeni, iar pe site-ul lor nu gasesc informatii referitoare la acest lucru, daca dupa ora 12 se mai fac acte de identitate.

| Johny_George_1997 a răspuns (pentru Nimeni91):

In cazu asta ce optiuni mai ai ramase? Ori mergi la ghici, ori mergi de dimineata

| mgtow a răspuns:

Suna si te informezi

| dannyel86 a răspuns:

Cartea de identitate nu se schimba la primarie, ci la Evidenta Populatiei din circumscriptia ta (acolo unde este arondata localitatea). De la primarie poti obtine doar actele necesare dosarului pentru inlocuire CI (pe tot parcursul programului cu publicul).
La Evidenta Populatiei exista un program de primire acte si altul de eliberare a acestora. De aceea e bine sa stii zilele si intervalul orar cand poti depune dosarul, respectiv cand sa ridici noua carte de identitate de acolo.

| NakedWarrior a răspuns:

Actul de identitate nu se elibereaza la primarie ci la Evidenta Populatiei. Scrie si tu pe google Evidenta Populatiei si localitatea ta. Nu cred ca se poate dupa amiaza, la mine in Iasi e de la 8 pana pe la 14, plus ca pe timp de covid s-ar putea sa fie cu programare, la mine asa a fost, ca sa nu se imbulzeasca toti acolo.