| Geomire a întrebat:

Buna
În curând voi ajunge în România din străinătate si nu o sa am bagaj de mana sau de cala, o sa am doar o poșetă de damă, pe care o voi tine pe umar. As vrea sa stiu ce anume am voie să pun în ea, gen un fond de ten sau o pereche de adidași am voie? Sau un rimel, un luciu de buze, încărcător de telefon. Tin sa mentionez ca am bilet la Wizzair. Multumesc

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atât timp cât nu ai obiecte ascuțite, droguri, arme sau lichide peste 100ml poți sa pui ce vrei

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce poseta mai e aia daca vrei sa indesi in ea o pereche de adidasi? Din tot ce ai spus aici, ai voie sa bagi in poseta. Parca ai veni de la o plimbare prin parc, nu din Norvegia.

| Geomire explică (pentru darrio2007):

E o poșetă mai mare laughing Eu voiam să stiu daca am voie să bag ce am enumerat, nu am nevoie de păreri răutăcioase. Multumesc.

| darrio2007 a răspuns (pentru Geomire):

Nu am fost rautacios, daca asta ai crezut. Normal este sa te interesezi tu la compania cu care zbori, ca sa nu ai parte de asemenea pareri.

| Geomire explică (pentru darrio2007):

Nu am gasit pe google un raspuns care sa ma ajute, iar pe site-ul acesta ma pot ajuta oamenii care poate au călătorit doar cu o poșetă.

| darrio2007 a răspuns (pentru Geomire):

Eu am avut doar o borseta cu acte, bani, telefon etc. cand am venit acum o luna din Londra Luton, tot cu Wizzair. Ti-am mai raspuns ca ai voie sa bagi in poseta ce ai enumerat mai sus.

| dezis a răspuns:

Sunt lucrurile personale pe care orice femeie le are, sau ma rog laughing. sa nu ai obiecte ascutite care pot fi considerate arme. ce ai enumerat tu este in regula si nu vei avea probleme