Atât timp cât nu ai obiecte ascuțite, droguri, arme sau lichide peste 100ml poți sa pui ce vrei
Sunt lucrurile personale pe care orice femeie le are, sau ma rog . sa nu ai obiecte ascutite care pot fi considerate arme. ce ai enumerat tu este in regula si nu vei avea probleme
Ce poseta mai e aia daca vrei sa indesi in ea o pereche de adidasi? Din tot ce ai spus aici, ai voie sa bagi in poseta. Parca ai veni de la o plimbare prin parc, nu din Norvegia.
E o poșetă mai mare Eu voiam să stiu daca am voie să bag ce am enumerat, nu am nevoie de păreri răutăcioase. Multumesc.
Nu am fost rautacios, daca asta ai crezut. Normal este sa te interesezi tu la compania cu care zbori, ca sa nu ai parte de asemenea pareri.
Nu am gasit pe google un raspuns care sa ma ajute, iar pe site-ul acesta ma pot ajuta oamenii care poate au călătorit doar cu o poșetă.
Eu am avut doar o borseta cu acte, bani, telefon etc. cand am venit acum o luna din Londra Luton, tot cu Wizzair. Ti-am mai raspuns ca ai voie sa bagi in poseta ce ai enumerat mai sus.
AlexMaftei2001 întreabă: