| pitbull93 a întrebat:

joi dau examen la scoala de soferi (conducere) si am niste emotii, de o saptamana ma tot ma visez prin intersectii. Imi puteti da ceva ideei cum sa nu mai am emotii. FUNDA

Răspuns Câştigător
| ItachiUchiha a răspuns:

Stiiu si fratele meu a avut emotii inainte sa dea examen la scoala de soferi i-am spus sa se relaxeze si sa nu isi faca griji sa relaxat nu sia facut griji si a primit carnetul de conducere asa ca relaxeazate si spune in gandul tau ca vei absolvi scoala desoferi intotdeauna sa crezi in tine. Funda te rog a si multa bafta.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te gandesti ca examenul va fi usor si il vei lua fara probleme, trebuie sa fi optimist si va fi bine.

| Filip23 a răspuns:

Ia Antistress de Eurovita (nu se gaseste la toate farmaciile). Ar trebui sa iei o pastila cu o ora-doua inainte de a urca la volan si sa mananci si 3-4 biscuiti dupa, sa nu te doara stomacul. Poti sa iei si 1 multiminerale si vitamine (Cosmopharm) pentru energie. Ca sa nu fii adormit si sa nu ai probleme digestive ar fi bine ca in dimineata aia sa manaci 1-2 eclere (dar nu cu frisca, cu crema normala), eventual o banana.

| Adina77 a răspuns:

Eu cred ca-i normal sa ai emotii.
Eu faceam pe mine de frica.
Abia dupa prima intrebare mi-au trecut.
Ia si tu pana atunci Passiflora, Sedocalm sau Stressclin care-s pe baza de plante si se elibereaza liber fara reteta speciala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa crezi in tine si sa te gandesti ca vei trece cu brio examenul auto, sa nu mai fi stresat si sa te gandesti la lucruri frumoase care sa te faca sa uiti de stres/sa nu mai ai emotii.Ok deci, baftă la examen. Sper ca te-am ajutat kiss

| GabitaBm a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, daca chiar vrei sa ai permisu.Gandeste-te si poarta-te ca si cum nu ai fi la un examen ci pur si simplu mergi la o plimbare cu masina.Cu siguranta nu te vor ajuta emotiile,ci mai mult te incurca. Si eu cand l-am dat am incurcat comenzile stanga dreapta, mi s-a oprit motoru dar m-a trecut pentru ca am fost atenta si mi-a dat silinta.
Acuma depinde si cu cine pici, ce politist mai intepat sau mai intelegator.

| wurgut a răspuns:

E normal sa ai emotii. Incearca sa te trezesti mai dimineata, sa bei o cafea tare si sa faci lucruri care te distrag (ex. jocuri, citit, rebus, etc.). Cu 2 ore inainte de examen, mai uita-te putin peste cursuri si incearca sa iti imaginezi scenarii. Totul va fi ok!