NIMENI nu-ti va scrie articole gratis, sa apara in numele tau!
(dreptul de autor).
Blogul tau trebuie sa-l scrii TU.
Pot sa spun ca am avut norocul/ghinionul/privilegiul de a avea in casa in care locuiam eu si familia pe cand eram adolescent o batranica posedata de nu stiu cate sute de demoni, femeia de origine turca era undeva pe la 60 de ani,"ruda" cu rudele mele care au adus o la oras pentru exorcizare la un preot turc specializat in asa ceva. Mica problema era ca femeia nu prea raspundea tratamentului religios drept pentru care a fost internata la psihiatrie.
Fazele cele mai funebre constau in urlete parca iesite din gurile a 100 de porci sacrificati concomitent in contextul in care biata femeie nu putea fi tinuta de 4 barbati puternici, in timp ce se zbatea agonizata.Din perspectiva mea cea realista de baiat cu aptitudini parapsihologice si cu stapanire de sine pot spune ca in adevaratul sens al cuvantului femeia imi transmitea supranaturalul doar prin simpla sa prezenta atunci cand devenea calma si tacuta, chiar semi-coerenta.Intreaga casa timp de 4 zile cat a stat la noi s-a simtit invaluita de o energie extrem de rece, ireala, pe care nu o percepi pe plan fizic cat o percepi la nivel inconstient. Posedata in cauza rostea adesea nume ale caror persoane nu existau, avea niste ochi caprui sangerii si nu din pricina vaselor sparte (ca nu avea) Cel mai atroce impact asupra mea a fost cand le spunea alor mei ca vrea sa bage cutitu in mine.Eu eram probabil cel mai sobru observator al ei care o privea mereu in tacere intelegand parca ceva din teatrul macabru.Ma gandeam ru ca poate d aia a pus ochii pe mine
O alta intamplare parca desprinsa din filmele horror ar fi aceea in care baba a zburat efectiv la o inaltime de peste 2 metri peste o portiune din curte ce necesita urcat pe scara intr-un mod firesc. Unul din membri familiei a fost martor.
Acestea fiind spuse, poate ca supranaturalul exista dar doar unii dintre cei mai inzestrati il pot percepe sau poate ca suntem cu totii mult prea limitati pentru a intelege exact ce se petrece dincolo. Cert e ca nu suntem doar carne si oase, nu i asa ca am dreptate?
Te as putea ajuta eu: cu ceva scurt
Într-o noapte întunecată și ploioasă, într-un mic sat izolat, locuitorii au auzit un sunet ciudat venind din pădurea de lângă casele lor. Mulți dintre ei au spus că erau strigăte disperate, dar nimeni nu îndrăznea să se aventureze în întunericul acela. Toți își închiseră ferestrele și ușile, sperând că totul va trece.
Doar o tânără curajoasă pe nume Ana a hotărât să afle ce se întâmpla. Ea și-a luat o lanternă și s-a îndreptat spre pădurea înfricoșătoare. Cu fiecare pas, frunzele uscate sub picioarele ei păreau să-i șoptească să se întoarcă. Cu toate acestea, Ana și-a continuat drumul hotărâtă să descopere adevărul.
Pe măsură ce se apropia de centrul pădurii, sunetele deveneau tot mai puternice. În cele din urmă, a ajuns în mijlocul unei mici clearing și a văzut o scenă îngrozitoare: o femeie îmbrăcată într-o rochie albă, cu părul lung și negru, ținea în brațe un copil plângând. Femeia părea să fie într-o stare de agonie, iar copilul său plângea disperat.
Ana a realizat că acel copil era fantoma unei tragedii vechi care a avut loc în acel sat cu mulți ani în urmă. Femeia din fața ei era mama copilului, care își căuta fiul pierdut în noaptea aceea îngrozitoare. Însă, destinul crud a făcut ca aceștia să rămână blocați într-un ciclu infinit de durere și suferință.
În acel moment, femeia s-a uitat la Ana cu ochii plini de lacrimi și i-a spus: "Ești singura care ne poate elibera din această blestem. Trebuie să găsești răspunsul la enigma morții noastre." Ana a încercat să înțeleagă ce înseamnă acele cuvinte, dar înainte să apuce să ceară lămuriri, întreaga clearing a dispărut în ceață.
Când Ana s-a trezit dimineața în patul ei, își amintea doar vag de întâmplarea din noaptea precedentă. Cu inima grea, s-a hotărât să se întoarcă în pădure pentru a găsi adevărul ascuns din spatele acelei tragedii. Acolo, în mijlocul clearing-ului, a descoperit o piatră funerară veche pe care erau scrise cu litere de foc cuvintele: "Pacea vine doar atunci când adevărul este dezvăluit."
Mai postez din cand in cand pe acolo.
https://miauti.forumgratuit.ro/
anonim_4396 întreabă: