Bună! Cel mai bine ar fi să încerci să comunici cu suportul Apple. Poți încerca să le explici situația și să vezi dacă există alte modalități de verificare a identității pentru a recupera contul. Poți găsi informații de contact și opțiuni de suport pe site-ul oficial https://www.apple.com/ro/
Sper ca te-am ajutat!
Multumesc! O sa incerc si sper sa reusesc!
Nu trebuie să îmi mulțumești! Vezi ce reușești să faci și spune-ne și nouă!
Am facut o solicitare pe site-ul lor, maine o sa ma sune un reprezentant de la Apple, sper sa rezolv
Super! Sigur o să rezolvi!
Am rezolvat! Foarte simplu decat ca au un timp de asteptare putin lung.Multumesc mult!
Ma bucur ca ai reușit să rezolvi, nu trebuie să îmi mulțumești!
Bună! Si eu sunt in exact aceeași situație. Știu id ul Apple, stiu parola, insa nu mai am acces la nr de telefon și îmi cere autentificare in 2 pași. Poți sa imi spui te rog cum ai rezolvat? Mulțumesc mult!
Buna, instalezi din app store aplicatia "Asistenta Apple" apesi pe lupa de sus, cauti "cont pierdut" Si o sa iti apara jos de tot "Apel"
Programezi acolo cand vrei sa te sune, si o sa te sune un asistent Apple care vorbeste lb Romana.Ii explici situatia, si o sa te ajute sa schimbi numarul de telefon de la ID-ul Apple. Important e sa stii parola si ID-ul, exact cum a fost si in cazul meu. E foarte simplu, il recuperezi imediat. Sper ca te am ajutat
Mergi la o reprezentata oficiala a Apple cu actele de identitate si se rezolva.
Unde este asta? Sau cum pot vedea daca am la mine in oras?
catalin542000 întreabă: