| boysandflowers48 a întrebat:

Buna. Nu imi pot accesa vechiul cont de iCloud din cauza ca nu mai am acces la numarul de telefon care era asociat cu acel cont, insa parola si restul datelor le stiu.
Am incercat sa il recuperez pe site insa mă lasa doar sa fac cerere sa imi schimb parola.
Ce pot face sa il accesez? Cum pot sa modific numarul de telefon, sau ceva?

Răspuns Câştigător
| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Cel mai bine ar fi să încerci să comunici cu suportul Apple. Poți încerca să le explici situația și să vezi dacă există alte modalități de verificare a identității pentru a recupera contul. Poți găsi informații de contact și opțiuni de suport pe site-ul oficial https://www.apple.com/ro/
Sper ca te-am ajutat!

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mergi la o reprezentata oficiala a Apple cu actele de identitate si se rezolva.

| boysandflowers48 explică (pentru doctorandus):

Unde este asta? Sau cum pot vedea daca am la mine in oras?

| boysandflowers48 explică (pentru vatadezahar24):

Multumesc! O sa incerc si sper sa reusesc!

| vatadezahar24 a răspuns (pentru boysandflowers48):

Nu trebuie să îmi mulțumești! Vezi ce reușești să faci și spune-ne și nouă!

Am facut o solicitare pe site-ul lor, maine o sa ma sune un reprezentant de la Apple, sper sa rezolv

Super! Sigur o să rezolvi!

Am rezolvat! Foarte simplu decat ca au un timp de asteptare putin lung.Multumesc mult!

Ma bucur ca ai reușit să rezolvi, nu trebuie să îmi mulțumești!

| MihaiMihaela2604 a răspuns (pentru boysandflowers48):

Bună! Si eu sunt in exact aceeași situație. Știu id ul Apple, stiu parola, insa nu mai am acces la nr de telefon și îmi cere autentificare in 2 pași. Poți sa imi spui te rog cum ai rezolvat? Mulțumesc mult!

| boysandflowers48 explică (pentru MihaiMihaela2604):

Buna, instalezi din app store aplicatia "Asistenta Apple" apesi pe lupa de sus, cauti "cont pierdut" Si o sa iti apara jos de tot "Apel"
Programezi acolo cand vrei sa te sune, si o sa te sune un asistent Apple care vorbeste lb Romana.Ii explici situatia, si o sa te ajute sa schimbi numarul de telefon de la ID-ul Apple. Important e sa stii parola si ID-ul, exact cum a fost si in cazul meu. E foarte simplu, il recuperezi imediat. Sper ca te am ajutat