anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Nu reușesc să îmi găsesc un coordonator pentru lucrarea de disertație. În acest caz ce mă sfatuiți? Mi-aș îngheța anul, deoarece în 15 luna aceasta trebuie sa predau cererea, însă nu mă decid asupra unei teme și deja nu mai sunt locuri disponibile la unii profi. Ce mă sfatuiți să fac?

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ne zici si la ce facultate inutila esti...

| Wr3nch a răspuns:

Nu vad rostul de a ingheta anul. Poti termina cu toate examenele si sustii disertatia separat.

| Frank51 a răspuns:

Să îți faci proiectul, mai ales dacă e doar teorie. Ți s-a spus clar să-ți alegi alt profesor la ultima întrebare, vrei să faci exact ca și copii de pe TPU, să ignori răspunsurile și să continui să pui aceeași întrebare?

| Iana19 a răspuns (pentru Wr3nch):

Bună! Am termen să depun cerere pentru aprobabrea temei până în 15 luna aceasta. Gen dacă nu o depun, pot să finalizez anul fără disertație? Și eventual când as putea să suțin disertația? Nu prea știu cum funcționează chestia asta.

| Iana19 a răspuns (pentru Frank51):

Nu este aceeași intrebare, ma gândesc serios să renunț la a da examenul de disertație. Alt profesor nu prea mi-aș alege. Nu stiu, voi vedea ce o să fac până în 15. sad

| Furnicuta000 a răspuns:

Ai intrebat pe toti profesorii tai si nu a fost de acord nici unul? Cand intrebi spune-le ca vei face tu toata munca, probabil nu vor sa se bage pentru ca se gandesc ca vor munci

| Iana19 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Nu i-am întrebat pe toți. Mă disperă că profa asta nu mi-a dat un răspuns. Gen cât sa mai tot astept. Nu pot să aștept la nesfârșit. Păi oricum eu voi face toată munca, important îi să stabilim tema un cuprins și cam atât.