De ce nu faci practica la tine, sau acolo unde faci facultatea?
A, inteleg! "ci doar sa imi semneze cineva hârtiile" In realitate nu vrei sa faci practica, la tine nu accepta nimeni, si cauti in alta parte.
Dar cand te vei angaja vei avea pretentii mari la salar si bonusuri extra (masina, chirie, etc).
Mergi si munceste ca sa inveti ceva.
Nu, gen "sa îmi semneze hârtiile" mă refer sa se țină de cuvânt, deoarece am facut practica la un restaurant si la final nu au mai vrut să semneze actele si băgau motive cum că nu au timp sa imi pună ștampila. Am ajuns in ultima zi cu rugaminti din partea coordonatorului de practică să îmi semneze actele managerul. Gen nu mai vreau sa trec prin asta. Și nu necesită prezență maximă, deoarece jumătate din ore trebuie dedicate întocmirii unui proiect pe baza frmei, gen cercetare, asta înseamnă că nu voi fi prezentă maxim acolo dacă se gândesc sa nu ma ia din cauza covidului. Eu la asta m-am referit când am spus că sa imi semneze cineva actele și ar avea timp de chestia asta, ca gen mai sunt unii care te ia în practică, dar nu te învață nimic. Păi așa îi degeaba.