| Sellenophile99 a întrebat:

Buna seara, am achizitionat un telefon prin abonament la Orange, acum cativa ani si nu stiu cum sa obtin informatii despre suma care a ramas de plata. La ANAF nu apare, aveti idee unde sa ma interesez? Pot pune poprire pe card? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Depinde cand ai facut ultima plata. Daca au trecut 3 ani de la aceasta, a intrat in termenul de prescriptie, daca nu ai fost somat sa platesti, iar tu ai primit si semnat pentru primirea somatiei.
Da, se poate pune poprire pe orice venit: salariu, cont la banca. Poate fi vandut creditul unei firme de recuperari si vei plati sau ti se va popri si cheltuielile acelei firme.
Te poti interesa la un magazin Orange.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intai suna la Orange sa vezi cat mai ai de plata si achita datoria, ca altfel esti executat silit de Judecatorie si ti se iau banii din contul bancar sau lucruile din casa.

| darrio2007 a răspuns:

Sună la Orange. Acolo ai facut abonamentul. Sau iti este teama?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai logic ca la Orange ar trebui sa te informezi prima data.

| Sellenophile99 explică (pentru mi25):

Eu am considerat ca daca au trecut atatia ani au predat cazul mai departe la firmele astea de recuperari creante si de fapt asta voiam sa aflu, cum stiu la ce firma sa apelez. ..am uitat sa precizez asta. Am trimis e-mail la Orange fara nici un raspuns, Voi incerca si la un sediu, multumesc

| mi25 a răspuns (pentru Sellenophile99):

Daca debitul a fost vandut unei firme de recuperari, acea firma iti va trimite mai intai o somatie de plata, apoi iti va pune poprire pe venituri.