Trebuie sa se fi întâmplat ceva in trecut de te gândești numai la chesti de genul asta
Subconștientul tău reacționează doar la ce te gândești și de aceea visezi ciudat. Încearcă sa nu te mai gândești încearcă sa te gândești la ceva frumos o seara făina sper sa te ajute
Te macina o problema nerezolvata din trecut sau poate chiar din prezent. Gandeste-te bine si afla ce te deranjeaza asa mult si gaseste o solutie.
Te macină ceva de care nu poti scapa! Nu te mai gândi la tot felul de lucruri, incearca un moment sa nu te gândești la absolut nimic inainte de culcare, si nu o sa visezi nimic, visezi la ce te gândești in mare parte! Si eu am visat ca mor, si dupa nu voiam să mă mai culc zilele următoare stai linistită, daca vrei dar cred ca nu prea e cazul poti merge la psiholog si sa ii spui ce ti se intampla!
Bună, ai depresie cu episoade psihotice. Mergi la tratament și terapi, eu este de glumă
Toti avem fel si fel de probleme datorita varstei, datorita schimbarilor pe care le traim zi de zi. Trece. Incearca meditatii Zen.
VMC întreabă: