O bate rau? Prinde-l si da-i peste bot! scuze ca o iau mai vulgar, dar crede-ma, eu n-as suporta sa-mi ameninte cineva mama... Cum a zis si Cheloo : pinde-l, leaga-l in lanturi si f*tel in c*r... Eu deja era sa-l bat rau de tot, nu era sa mai apelez la TPU )) Ina odata, sorry pentru vulgaritate))
Putea sa-i dea amenda pentru deranjrea linistii publice. Stai linistit ca nu o sa-i faca nimic mamei tale. si cjiar daca o sa se intample ceva, mergi la politie si depui plangere.
Poti sa rezolvi problema pe o cale amiabila cu el.Nu cu politia.Ca oricine se trezeste cu politia la usa se enerveaza si trece la amenintari.
Pai daca omul e dus nu prea ai ce sa ii faci, iar faptul ca ai apelat la politie nu a fost chiar inspirat, puteai sa ii zici frumos, sa i.l rogi frumos de cateva ori, era altceva...acum nu ma istiu, oricum bafta in rezolvarea ei
Apeleaza in continuare la politie, si in fiecare zi daca e nevoie.Pana la urma se va lasa pagubasi.Si te poti duce la politie sa reclami ca ai fost amenintat cu acest lucru.Presupun ca va primi o amenda.