O bate rau? Prinde-l si da-i peste bot! scuze ca o iau mai vulgar, dar crede-ma, eu n-as suporta sa-mi ameninte cineva mama... Cum a zis si Cheloo : pinde-l, leaga-l in lanturi si f*tel in c*r... Eu deja era sa-l bat rau de tot, nu era sa mai apelez la TPU )) Ina odata, sorry pentru vulgaritate))
Putea sa-i dea amenda pentru deranjrea linistii publice. Stai linistit ca nu o sa-i faca nimic mamei tale. si cjiar daca o sa se intample ceva, mergi la politie si depui plangere.
Pai daca omul e dus nu prea ai ce sa ii faci, iar faptul ca ai apelat la politie nu a fost chiar inspirat, puteai sa ii zici frumos, sa i.l rogi frumos de cateva ori, era altceva...acum nu ma istiu, oricum bafta in rezolvarea ei
Poti sa rezolvi problema pe o cale amiabila cu el.Nu cu politia.Ca oricine se trezeste cu politia la usa se enerveaza si trece la amenintari.
Apeleaza in continuare la politie, si in fiecare zi daca e nevoie.Pana la urma se va lasa pagubasi.Si te poti duce la politie sa reclami ca ai fost amenintat cu acest lucru.Presupun ca va primi o amenda.