| OvyBluRay a întrebat:

Buna seara, cineva mi-a furat pozele dupa facebook si le baga la el in cont cum fac sa sterg pozele mele dupa contul lui este vreo optiune pe fb cu care sa le trimit celor de la fb ca cineva imi ia pozele si le baga la el pe cont ce sa fac ajutati-ma

9 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Poti sa dai report la profilul persoanei respective si eventual sa iti rogi toti prietenii sa faca acelasi lucru, astia de la fb au niste algoritmi destul de avansati asa ca daca ai contul facut de mai demult decat persoana respectiva, la fel si prietenii tai, ai sanse mari sa ii blocheze contul, bafta

Răspuns utilizator avertizat
| Alinuta28 a răspuns:

Buna,vezi ca la profilul acelei persoane poti da Raport/Abuz, iar in mod nomal cei de la facebook ar trebui sa verifice ce se intampla, si in acelasi timp ii poti da Block persoanei respective sa nu iti mai poata vedea profilul.

| Alikke a răspuns:

In primul rand.
Nu mai baga toate persoanele care nu le cunosti pe Facebook (chiar daca iti dau cerere de prietenie).
In al doilea rand, baga albumele pe privat sa iti vada pozele numai prietenii de incredere.
In al treilea rand ai incercat sa iei legatura cu un administrator si sa ii zici problema ta?
Am patit ceva asemanator pe un alt sait.
Ia legatura cu adminul si te va ajuta el.

| Alikke a răspuns:

Oh si am uitat sa iti zic. Baga profilul pe privat.
Este inutil sa iti vada toti profilul de pe Facebook.
Este ceva intim.

| Osscar a răspuns:

...dupa...laughing

| Marian_Serban_1992 a răspuns (pentru Aнонимный):

Salut pai cum pot face acest lucru tot i fura pozele iubitei mele si o deranjeaza in privat eu l-am spamat de aseara de caateva ori se poate inchide contul cumva?

| Marian_Serban_1992 a răspuns (pentru Alikke):

Buna seara alikke cum pot lua legatura cu adminul astept un raspuns

| Veronel_Voinea_1990 a răspuns:

Hei aceeasi problema am si eu cum fac sa nu mai poata sa -mi fure pozele? sa fac in asa fel incat sa nu poate sa salveze pozele cu save ass sau copi image?