Se cheama lipsa de respect, incredere, incalcare a intimitatii ceea ce face prietena ta. si nu nu poti salva conversatiile pe al id.
NU, deoarece ai dat sa nu se pastreze. N-ai decat sa dai copy & paste dupa orice conversatie care vrei sa o pastrezi . Cum poti fi asa rau? Sa-ti faci un id pe ascuns de prietena ta. Daca vrei arhivele, bagati prieteni/fufele in id cel nou si prietena ta cand va controla cel vechi nu va gasi nimic. Oricum esti un copil ca sa intelegi cuvantul respect
Imi poti spune tu ce inseamna cuvantul respect? Sincer, cred ca ar fi fost mai bine daca te abtineai. Nu e problema mea ca ai avut parte de parteneri care te-au inselat. Spre informarea ta, am dat un simplu exemplu cand am spus "prietena imi verifica id-ul". Daca asta era adevaratul motiv, da. As fii facut cum ai spus si tu. Si app... daca tu consideri ca stii ce e ala respect, gandeste-te mai bine. Dai dovada de respect cand iti permiti sa critici o peroana necunoscuta? Mai ales ca te afli in nestire de cauza. Nu ma lua in seama. Sunt doar un copil