sa spunem ca. deep web este destul de greu de accesat tocmai din acest motiv, sunt mult mai multe chestii decat asasinari. Oricum dintr-o simpla poza sa-l omoare pe X, e cam greu, dar pentru pretul corect la persoana corecta, treaba se rezolva
Pai da. Am vazut ca pentru 12, 000 $ we kill your target in Europe si pentru 10, 000$ in SUA/Canada. Am vazut pe youtube un tutorial, cu o femeie care a facut pasul acesta, omorand-ul pe sotul ei care banuind ea ca o inselase. A urcat poza cu el si cu masina sa pe net si dupa o vreme masina i-a fost sparta si el mort. Deci undeva este un adevar. Dar inca o intrebare. Cum obtii bitcoins?
Pe nimeni. Doamne fereste. Am fost curioasa, atat! Ca pe youtube tot vorbeau aia de bitcoin si nu stiu cum se obtin. E doar curiozitatea. Intotdeauna mi-a placut sa aflu si lucruri mai extreme, asta nu inseamna ca trebuie sa le pun si in practica.
Bitcoin-ul este o moneda libera, virtuala, poate fi cumparata sau muncita ca sa zic asa. nu muncita de tine, de calculatorul sau dispozitive speciale pentru asa ceva
Dupa parerea mea, site-ul ala trebuie inchis, dat jos cat mai repede posibil. Si acei psihopati ce colaboreaza pentru el, sa faca puscarie pe viata! Asa se invata minte! Majoritatea de acolo sunt oameni tristi, care n-au ce face cu viata!
Daca te intereseaza sa intrii pe deep web sau dark net te pot ajuta...
Ioana1996_3609 întreabă:
catalin542000 întreabă: