| TanasescuNicoleta a întrebat:

Bună seara! Va rog o pare cu ce pot combina o bluza din satin stil sacou cu maneci gogosar neagra cu puțin gri pe umeri stil epoleți? Nu as dori negri,un sfat va rog, sa o port de revelion.

5 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Femeia frumoasa si barbatul frumos arată bine îmbracat indiferent de ce haine poarta. O femeie / barbat, activa imbracta cu cele mai ieftine si demodate haine va fi tot frumoasa. O femeie / barbat neatractiva si grasa, tot urâta va fi chiar daca este imbracta cu cele mai scumpe si asortate haine. Deci indiferent de ce decizie ei, rezultatul este acelasi.

| Emanuela29 a răspuns:

Cel mai prost răspuns posibil …. Răspuns exact ca, creierul tău

| Cinic a răspuns (pentru Emanuela29):

Cum așa?! Poti argumenta, te rog?! Adica iti respect decizia. Raspunsul meu este la fel de prost ca si creierul meu. Dar niste contra argumente ai?! Adica o grasa imbrcata super bine, nu mai este grasa?! Si un barbat scund si urât ca dracu, daca se imbraca bine si asortat, nu mai este urât ca dracu?!

| Cresta a răspuns:

Tinand cont ca e o seara deosebita iar bluza e neagra (nu inteleg bluza sau sacou), recomand o rochita/fusta rosie.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Asta o sa fie parerea mea deci na, dar asa ca idee, o variantă interesantă ar fi să combini bluza cu o fustă midi plisată într-o nuanță de burgundy, roșu închis sau chiar un albastru electric. Aceste culori vor adăuga un plus de rafinament și vor pune în valoare texturile satinate ale bluzei, fără a fi prea închise. Pentru pantofi, optează pentru o pereche de sandale cu toc într-o nuanță metalică sau nude, sau orice pantof cu macar putin toc.
O a doua varianta ar fi:bluza din satin cu o fustă metalizată sau într-o nuanță de argintiu sau aurie, care va adăuga un contrast elegant fără a merge pe negru.