Femeia frumoasa si barbatul frumos arată bine îmbracat indiferent de ce haine poarta. O femeie / barbat, activa imbracta cu cele mai ieftine si demodate haine va fi tot frumoasa. O femeie / barbat neatractiva si grasa, tot urâta va fi chiar daca este imbracta cu cele mai scumpe si asortate haine. Deci indiferent de ce decizie ei, rezultatul este acelasi.
Cum așa?! Poti argumenta, te rog?! Adica iti respect decizia. Raspunsul meu este la fel de prost ca si creierul meu. Dar niste contra argumente ai?! Adica o grasa imbrcata super bine, nu mai este grasa?! Si un barbat scund si urât ca dracu, daca se imbraca bine si asortat, nu mai este urât ca dracu?!
Tinand cont ca e o seara deosebita iar bluza e neagra (nu inteleg bluza sau sacou), recomand o rochita/fusta rosie.
Asta o sa fie parerea mea deci na, dar asa ca idee, o variantă interesantă ar fi să combini bluza cu o fustă midi plisată într-o nuanță de burgundy, roșu închis sau chiar un albastru electric. Aceste culori vor adăuga un plus de rafinament și vor pune în valoare texturile satinate ale bluzei, fără a fi prea închise. Pentru pantofi, optează pentru o pereche de sandale cu toc într-o nuanță metalică sau nude, sau orice pantof cu macar putin toc.
O a doua varianta ar fi:bluza din satin cu o fustă metalizată sau într-o nuanță de argintiu sau aurie, care va adăuga un contrast elegant fără a merge pe negru.
NitaLoredanaFlorentina întreabă:
Bianca292006 întreabă: