| Denis_5853 a întrebat:

am 2 hamsteri ieri mi i-am cumparat unul este baiat bun si se da pe rotita si doarme si se joaca, celalat nu se da pe rotita si se agita si roade cusca nu stiu ce sunt fete sau baieti ca nu se bat ce pot sa fac? funda +vot!

4 răspunsuri:
| Rollwo a răspuns:

laughing Am si eu doi hamsteri mititei.La inceput fetita nu a vrut sa se dea pentru ca nu se obisnuise cu locul.M-am interesat pe net si am citit ca baiatul se acomodeaza mai repede cu locul fata de fetita. happy! Succes

| Denis_5853 explică (pentru Rollwo):

Da dar sia strans niste mancare in casuta nusti ce inseamna asta?

| Rollwo a răspuns (pentru Denis_5853):

Pai...poate nu stiu inca nu s-a " imprietenit " cu baietelul si nu ii da de mancare si lui si e egoista laughing!

| Elizeee a răspuns:

Si hamsterul meu roade cusca, dar asta pentru ca vrea sa fie in centrul atentiei si sa-l iau in brate.Hamsterul tau ar putea fii bolnav! Fii atent l-a comportamentul lui, vezi daca mananca si bea apa. Daca da hamsterul ar putea avea altfel de comportament sau hamsterul nu s-a obisnuit cu noua lui casa.Si hamsterul meu facea asa cand l-am pus in noua lui cusca:nu se dadea pe rotita, incerca sa iasa afara din cusca si incerca, tare agitat, sa se ascunda de mine.Aceasta problema se v-a rezolva cand se v-a simti in siguranta in cusca lui.Dar totusi, ca sa fii sigur, ai putea merge la veterinar. Funda+vot?