| Kevinnfhd a întrebat:

Bună TPU, am făcut o comandă pe concepchampion, in valoare de 86 de lei cu tot cu transport, transportul fiind de 9lei și produsele de 77 lei. Iar după am dat la detalii la categoria transport și livrare iar acolo scria:Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor).Ce ziceți voi fi taxat pe km și voi plati bani in plus sau?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Vei plati doar alea 9 lei, nimic mai mult idiferent unde stai! Chiar daca stai in padure tot 9 lei vei plati daca asa scrie pe factura!

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Vei fi taxat fix cât a scris pe formularul de comandă (9 lei).
Km în plus plătești doar dacă stai la țară și curierul nu are sediu în localitatea ta.

| Kevinnfhd explică (pentru lpavel):

Da așa scrie livrare și manipulare 9 lei. Total 86 lei

| lpavel a răspuns (pentru Kevinnfhd):

Atat trebuie sa platesti, nimic mai mult! daca ti se cere mai mult ia aminte ca-i o prosteala de-a curierului!

Deci tot 86 de lei plătesc chiar dacă ei au sediu la 56 de km de mine.Dar atunci la ce se referă asta :Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor.). Mersi oricum

Se refera la taxa de livrare care este pusa pe factura! Ei au mai scris inca o data de formalitate dar se stie ca cumparatorul plateste si taxa de livrare happy Eu am comandat din alte magazine care erau la 300 Km de mine iar taxa care a fost pusa pe factura nu s-a schimbat. Deci stiu ce vorbesc! O data s-a schimbat pentru ca transportau cateva sute de kg si trebuiau sa trimita masina numai pentru mine dar atunci inainte de a trimite comanda m-au sunat pe tel. sa le confirm comanda deoarece taxa de livrare se dublase happy deci inca o data iti spun, ce scrie pe factura aia platesti iar daca apar schimbari sunt obligati de lege sa te intiinteze altfel ai dreptul sa refuzi comanda data!

Mulțumesc frumos! La mine cred că nu este cazul sa plăteasc mai mult deoarece am comandat un echipament sportiv care are doar câteva grame.Dar mie mi se părea ciudat că transportul este doar 9 lei. Mulțumesc!

Cu placere! Sigur nu vei platia mai mult!