Fix modelu ala a fost prima mea periuta electrica,s-a cam stricat, nu-s izolate foarte bine de partea electrica, ruginesc, consuma mult si degeaba. Uita-te la asta, o incarci 1 sau de 2 ori pe saptamana si poti sa o tii in apa cat vrei
http://m.emag.ro/......E3F6TBBBM/
E posibil sa fie descarcata, sau sa se fi,, terminat'' bateriile (depinde de care ai). Se poate sa fie si din cauza faptului ca s-a intarit pasta de dinti pe ea, incearca sa o cureti daca e murdara.
Se opreste de tot? Sa nu fie semnalul acela cum ca trebuie sa schimbi partea pe care o speli (ei recomanda un periaj de doua minute, asa ca este un fel de vibrație după fiecare 30 de secunde ca să știi să muti periuta)
Problema pare sa fie de la baterie, incearca sa schimbi bateria sau sa o incarci mai mult timp, daca nu merge trimite-o in garantie sau returneaz-o.
Pai imi poti spune daca are diferite leduri sau becuri in ea? sau daca e de la Braun, de obicei cele care au leduri sunt de proasta calitate, cele c fara leduri sunt foarte bune( eu am de la Braun de vreo 6 ani si inca ma tine)
PS: a intrat apa la baterie ai grija sa nu te electrocutezi.
Http://www.emag.ro/......D1M3D3BBM/
asta e periuta.de curatat am curatat-o, e pe bateri AA duracel, mai precis se opreste atunci cand dau cu periuta pe partile laterale si cred ca o ingreunez cumva si se opreste, oricum am sa schimb bateriile pentru moment sa vad poate merge. oricum daca presam mai tare pe o masea din greseala se oprea.
adi întreabă:
AlexandraN21 întreabă: