Se poate face ce vreo tu,doar stii cum e in Romanica, insa eu stiam ca daca sarcina se opreste, faci avort spontan daca nu te duci la medic pentru avortul in sine.Eu spun sa te duci si la alti doctori sa vezi ce spun si ceilalti, mie un doctor mi-a spus ca am placenta previa la 36 de saptamani,ceea ce era o mare minciuna(vroia niste bani in plus)nu doare avortul dupa te simti mai nasol, asa stiu de prin auzite eu nu am facut niciodata.te rog sa imi spui ce ai rezolvat, eu mai am un pic si nasc
Acum ma gindesc ca este prima ta experinta in situatia asta, da or sa-ti faca anestezie si no sa simti nimic dar o sa te doara pe urma.
Nu te doare! Du-te la un cabinet particular apartinand unui ginecolog cu reputatie buna in localitatea ta. Pentru asemenea procedura nu se face anestezie generala. Daca te sperii de atat lucru, atunci cand vei naste si va fi cu-adevrat durere ce vei face?
Am mai fost la doctori. unul dintre ei mi-au spus sa imi fac analize de hcg cv de genu si sa revin dupa 2 zile sa imi fac alta analiza daca a crescut "punctaju" de prima data se dezvolta.da de unde? a scris ca e marit si cand am fost la alt doctor sa imi citeasca analizele mi-a spus ca tot de chiuretaj este si ca m-a pus degeaba sa imi fac analizele...pentru bani logik.maine sunt programata la un chiuretaj 3mil jumate la doctor 50ron la asistenta.da tot mi-e frica
Nuimiplacepolitica întreabă: