| ЖAngelOfLoveЖ a întrebat:

Am o mica, mare problema, daca ati fi amabili, sa ma ajutati cu ea, promit ca o sa va recompensez cu o funda si vot. Deci, am un laptop Dell din 2010 si a mers perfect pana in anul acesta, cand a inceput sa o ia razna. Adica, cand joc spre exemplu un joc downloadat cum este sims3 sau metin2, cum era inainte, incepe sa mi se stinga brusc. Nu e standby, e ca si cum s-ar inchide fortat si trebuie sa il aprind din butonul de aprindere al lui. Ce sa fac?sad oare e de la praf? ca l-am curatat si inca imi face figuri...I-am facut ieri si windowsul. oare trebuie sa il duc la reparat? ca e cam murdar saracul.L-am superfolosit si gurile de aerisire scot un infernal aer cald..Sincer, mi-e frica, ma puteti ajuta va rog?sad

Răspuns Câştigător
| RaulStefan1 a răspuns:

Buna se supraincalzeste din cauza ventilatorului incearca sa-l duci sa iti schimbe pasta de la procesor... si sa-l curete putinbig grin

6 răspunsuri:
| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru RaulStefan1):

A, si asa se va repara? Multumesc. Tie ti s-a intamplat?big grin

| RaulStefan1 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Si eu am avut un laptop si l-am cam negrijat si nu m-a tinut mai mult de un ansad

| RaulStefan1 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Asa ca de acum il curat in fiecare saptamana sau daca vad ca face figuri, la laptopul ce il am acum nu am probleme cu el are un ventilator foarte puternic.

| ЖAngelOfLoveЖ explică (pentru RaulStefan1):

Eu il am de 3 din fericiresad. Nu vreau sa se termine cu el asa brusc. Tata are calculator de mai mult de 10 ani, cred ca vreo 15. Si se stricase acum, dar il reparase si merge destul de ok. Iar la mine inca prea fraged ca sa il duc la reparat.Voi vede eu, cand vine el acasa:-s.

| SonicAndrei a răspuns:

E suprasolicitat. Așa e și al meu, dar nu se închide. Am dual-core și îmi sacadează uneori chiar și jocuri gen GTA Vice City. Are nevoie de un sistem de aerisire mai eficient, așa pățesc laptopurile dacă te joci mult pe ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se incinge procesorul.
Il demontezi si cauti radiatorul pe care il aspiri
https://www.youtube.com/watch?v=vtgqFSMcoTA.
Si mai cumperi si un http://www.pcgarage.ro/standuri-coolere-notebook/deepcool/n400/. Sau orice alt cooler de pus sub laptop.