Uite aici un link care sper ca te va ajuta :http://www.siliconguide.com/drivers/download/254/
Multumesc, dar am incercat mai multe drivere...de la cele mai noi de pe site-ul producatorului la driverele mele vechi.
Cel mai bine schimba windowsul si baga un vista sp1 care nu e asa pretentios si nu vei mai avea probleme iti garantez!
De fapt vista e plin de buguri, acum sa ma gandesc la windows 7 sau xp, dupa mine cele mai sigure si bune. chiar daca 7 cere resurse si e limitat la gaming.
Cum poti sa spui ca vista are bugs si xp n-are? xp e ca o invitatie pentru toti hackerii :"hello! am xp si sunt gata sa fiu hackerit"
Ai frate grija ce spui ca toate au bugs!
Ma refeream la buguri de functionare. Erori etc etc, tot tacamul si nu e cine stie ce pentru games .
Poi si ce?
La asta ma refeream si eu si te poti juca orice pe vista daca ai pc ca lumea! Si sa stii ca orice windows are "erori etc etc tot tacamul".Eu am vista sp3 de doi ani si nu am nicio problema si ma joc absolut orice. I-am recomandat vista pentru ca nu cere asa mult ca win 7 si instaleaza driverele singur, clar?
Fie fratioare cum zici tu, in fine am rezolvat problema cu un pc nou. Desi are windows xp . Licentiat, nu prea am probleme.
catalin542000 întreabă: