Hey! imi pare superrau pentru ce simti.nu mai incerca sa intri in alte grupri (am incercat si eu si chiar daca nu s.a intamplat ca la tine m.am simtit in plus si eram obosita sa fiu mereu atenta la ce spun pentru a face impresie buna )... tinerilor de varsta asta le place sa isi gasesasca talentele, sa isi gaseasca rostul,sa se dedice.Un sfat pe care il pot da este sa te gandesti la ce pasiuni ai,sa intri intr.un club (de desen, actorie, stiinte, matematica, sport etc.) si sa nu pierzi timpul sa te gandesti la ce ai de pierdut.NU conteaza te vr injura..cu cat vei incerca cu atat prietenul pe viata este cat mai aproape.Gusta viata din plin baga lumea in seama pe strada cat astepti taxiul sau autobuzul... ajuta lumea care are nevoie de ajutor.Prietenia se formeza in cele mai ciudate moduri posibile, chiar când nici nu intetionezi asta (iti spun din propia experienta).Iti urez mult noroc din toata inima!
Analizeaza-ti comportamentul si incearca sa iti cauti prieteni la fel ca tine sau macar carora sa le placa aceleasi lucruri ca tine, parerea mea.
Pasiunea mi-am gasit-o deja, muzica.Merg din aprilie si la lectii de canto.Mersi!