Normal ca poti sa dai la armata.
Și dacă cumva e vreo problema poți să apelezi la un medic estetician care sa te rezolve de aceea cicatrice.
Frate hai sa te iau așa e o cicatrice nu este o mana sau un picior rupt doamne feri nu o sa se uite cu lupa la tine atât timp cât primești aprobarea de la medic restul nu mai contează
Din câte știu, la armata poți, deoarece o cicatrice (dacă mergi în misiuni) o poți căpăta și în timpul misiunii, (spre exemplu dacă ești împușcat nu cred ca o sa fii dat afara doar pentru ca ai căpătat o noua cicatrice), faza cu cicatricile la vedere se aplica în cazul pompierilor, și (nu sunt sigur) la politie dacă se observa în uniforma dale vară
Nu știu de ce se aplica în cazul pompierilor, dar dacă ai o cicatrice la vedere sau un tatuaj, ești respins automat, asta e regulamentul lor, nici eu nu îl înțeleg
Îmi pare rău, dar nu cred că ți-am cerut ție părerea, așa că mai bine nu te-ai băga în seamă degeaba. Am zis să întreb deoarece am auzit unii oamenii că nu te-ar primi și am vrut să văd dacă e chiar așa, de aceea am pus și întrebarea asta pe care o pretinzi stupidă.
Despre tatuaje am auzit, dar despre cicatrice nu.
Catalin979 întreabă: