| nerito a întrebat:

am si eu o problema. Niste colegi, au facut un cont e facebook cu numele meu, si au pus poze cu mine fara sa le dau acordul. Cum sa fac sa dispara acel accont?

Răspuns Câştigător
| Sp33dyt a răspuns:

Trimiti mail la suportul facebook si le explic. iti vor cere cateva date dar se va sterge

5 răspunsuri:
| thr93 a răspuns:

Dai report ca fiind cont fals.

| Szzeby a răspuns:

Salll! Intri in el, dai la rotita de deconectare dar nu dai deconectare dai setari in dreapta dai pe securitate si apoi pe dezactiveazati contul de acolo te descurci tuhee hee

| Georgiana0216 a răspuns:

Raporteaza contul la cei de la FACEBOOK.
Mai pe romaneste intra pe pagina contului respectiv(tu fiind logat pe contul tau), iar la setari(langa casuta de mesaj apare un fel de rotita cu o sagetica, acolo gasesti setarile) dai click pe RAPORTEAZA/BLOCHEAZA.Iti va aparea o fereastra noua si bifezi TRIMITE UN RAPORT. Odata bifata acea casuta va trebui sa mai bifezi RAPORTEAZA CONTUL....si de aici cei de la facebook ar trebui sa-si faca treaba, insa in cele mai multe cazuri nu se intampla mai nimic, iar alta varianta ar fi sa apelezi la bunul simt (daca exista) al colegilor tai si de buna voie sa dezactiveze acel cont.
Sper sa rezolvi problemawinking

| nerito explică (pentru Georgiana0216):

Multumesc de ajutor, am apelat la colegi nu au facut nimic, chiar au trimis mesaje vulgare la unii prieteni care au crezut ca sunt eu. Am vorbit cu o ruda avocat si ii pot da in judecat pentru incalcarea dreptului la propria imagine si chiar pentru furt de identitate. O sa incerc sa ii speriu si daca nu merge chiar o sa depun plangere la politie.

| Georgiana0216 a răspuns (pentru nerito):

Frumos ar fi fost sa inteleaga de voie buna, ca sa nu ajungem la plangeri la politie, dar daca nu se poate altfel e foarte bine si asa. Sper sa rezolvi problema in cel mai scurt timp!