Salut!
1 Trebuie sa ai programele Necesare:
-Servar Files
-Navicat
-Filezila
-Clientul
-Xampp
-Homapage
-Portmap
2 Trebuie sa ai minimul de system altfel nu iti va merge servar de Metin2 nici macar sa te joci cu prieteni:
-512Mb Placa video
-2Gb Ram (WinXP) 3, 5GB Ram (Vista, 7, 8, 10... )
-Viteza la Net 5-10Mbps.
3 Trebuie sa stii 2 lucruri:
-1 Nimeni nu iti face un servar de Metin2 de pomana.
-2 Ce se intampla sa zicem ca ai o problema pe servar ce faci in acel moment?
4 Daca ai acele programe de la Punctul 1 le combini si iti faci propriul servar de Metin2.Restu cu modificarile si editarile pe servar sunt usoare si creca te poti descurca si cu asa ceva!
5 Mult Succes!
Si nu uita sa dai Funda celui mai bun raspuns care te-a ajutat.
De metin2! Daca vrei sa ma ajuti ia idul meu stefiionut323@yahoo.com! Te rog frumos
Problema este ca este foarte multe de modificat...si nuprea ma pricep....in fine multumesc foarte mult!
Daca aveai Skype poate te ajutam dar Mesul eu nu folosesc decat foarte rar.
Te rog frumos, lasa-mi skype-ul tau AICI sau pe email, deoarece acum vreau sa imi fac un server de SAMP si nu ma pricep la preturi ds, ornamente etc...te rog mult de tot! Multumesc anticipat.
1 Nu las Skype Public ori imi trimiteai printr-un mesaj privat ori prin comentariu.
2 Nu mai las Skype Public in viata mea la o postare/comentariu unul o sa am full skype de invitatii si in al doilea rand o sa ma sacaie toti cu anumite chesti prostesti.
3 Eu nu ma mai pricep deloc la Samp ca nu am mai facut de foarte mult timp si nici nu am mai jucat.