Wtf, daca ai avut grija 7 ani de el iti dai seama ca s-a atasat si probabil e speriat acolo, whatever de ce ai facut asta?
85 % din caini se simt deprimati cand pleci de acasa pentru 1 ora. Iti cunosc toate miscarile si obisnuintele si stiu perfect ca pleci dinainte. Frica lor este ca sunt abandonati si isi pierd stapanul de care sunt atasati si au grija de ei. Se poate descrie ce simte ala pe care l-ai abandonat si este un lucru clar pentru el? Puteai macar sa-l pui pe Adoptii Animale si ii gaseai un stapan.
Doamne de ce ai facut asta?!? E cea mai mare greseala ever! Tu nu sti cat de oribil sunt tratate saracele suflete acolo?! Deci mi se rupe sufletul sincer, de bietul catel, cat sufera. Daca as fii in locul tau as da fuga la adapost sa il iau inapoi si sa ii gasesc un stapan responsabil.
Bineinteles ca e dor de tine, se vede ca a ajuns in loc strain departe de casa devine deprimat si nu va putea manca sau bea apa, acolo la adapostul de caini! Pueati sa depui un anunt gratuit pe internet spre adoptie la o familie noua! Pentru asta veti avea mustrari de constiinta!
Mai oameni buni dar nu l-am dat la rău pentru ca adăpostul la care este el acum este un adăpost cu oameni cu suflet.Adica au grijă de câinii lor, ii hrănesc si mai mult de atat ii scoate la niste jocuri olimpice...mă rog.Credeti ca eu nu am inima și nu-mi pare rău dar încă de când mi l-a adus se comporta ciudat și nu stătea să-l mangai, musca, facea gropi în continuu si urla. Timp de 7 ani asta a facut + ca am mai adus 2 catele surori pe care le-am crescut până la 1 an și 4 luni iar la acea vârstă câinele începea să le cotaie tot timpul și așa mai departe.Nu puteai să mănânci ca ti se făcea rău de ce vedeai...așa că l-am dat pe el și pe o cafea ca să fie amândoi acolo iar acum am rămas cu cealaltă cățea
Nu se putea da pentru că mușca omul, nu puteai pune mana pe el. Era foarte agresiv.
Daca era din ala indracit te inteleg, sunt pekinezi f rai si ai dracu'.