Buna eu sunt o mare fana naruto si chiar cautam un loc unde sa vorbesc cu alti fani.Dar sper doar ca nu e un forum din acelea fara cap si coada unde se pot vorbi toate aiurelile.
Te rog, descrie-mi putin cum stau lucrurile la voi pe forum inainte sa imi fac cont.
Buna aia de mai sus e o gluma ca si asa e plictiseala.Pai forumul e super, si toti de pe el suntem ca o familie, ( nu este al meu ) ne mai certam noi dar ne impacm imd.In rest sa vei descoperi pe parcurs. Te asteptam pe la noi @!
Si despre ramona sa titi ca am in clasa o fata care se incaddreaza perfect in descrierea voastea (si asata nu e gluma)
Sa stii ca de maine imi fac cont ca acum trebuie sa ies. Abia astept sa va cunosc pe toti
Hey,mi-am facut cont(inca nu l-am incercat sa vad daca merge) dar stau doar sa ma uit cum vorbiti voi, nu stiu cum sa intru in conversatie mai ales ca toti va cunoasteti iar eu nu stiu pe nimeni...
A,ica ceva se pare ca am o ramona care seamana cu a voastra dar varsta nu coincide
Yoellee noi te asteptam, u doar spune buna pe chat, o sa ne cunoastem cu timpul. Te asteptam cu drag
Rusupaul1991 întreabă: