| alinuShx a întrebat:

cine are Samsung Wave 3 si are aplicatie " Fruit Ninja " va rog sa imi spuneti si mie de unde ati descarcat-o sau sa-mi lasati un link dau funda! Va rog din suflet! Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| didi2802 a răspuns:

Ti-as fi dat bucuroasa un link dar nu pot datorita faptului ca este ilegal. sad

8 răspunsuri:
| Norby66 a răspuns:

Buna, daca are telefonul tau Android atunci de pe Android market poti sa-ti gasesti ori ce aplicatie dorita.Mult succes de a gasi!

| didi2802 a răspuns:

Cauta pe Google "fruit ninja apk download" si la primele rezultate ar trebui sa gasesti.

| Issa89 a răspuns:

Descarca de pe Samsung Apps sa dai la sectiunea gratuite si o sa-l gasesti

| LukaVocaloid a răspuns:

Eu am Samsung galaxy gio da cred ca e acelasi lucru daca ai net pe mobil poti sa intri pe android market sau google play ca s-a schimbat numele si eu nu stiu pe care il ai si cauti acolo sus scriii fruit ninja

| alinuShx explică:

Am omis sa va anunt, dar telefonul meu ( SAMSUNG WAVE 3 ) are sistem de operare " Bada OS 2. 0 ". Ma poate ajuta cineva?

| alinuShx explică (pentru didi2802):

Pe google am scris "fruit ninja apk download", am intrat la primul rezultat, am gasit acolo n versiuni, insa nu am putut download vreuna din ele pentru ca pe site-ul de download spunea ca fisierul a fost sters sau a expirat, daca ma poti ajuta cu un link iti voi fi recunoscator. happy multumesc.

| didi2802 a răspuns (pentru alinuShx):

Am incercat sa pun link dar nu a mers, insa cauta *** al doilea sau al treilea link.De acolo am luat eu.

| alinuShx explică (pentru didi2802):

S_alin12 add te rog! happy multumesc