| AlexMaddox a întrebat:

Daca in anul 2000 m-am abonat la Dialog (actualul Orange) si nu l-am mai platit (taxa de reziliere + ultima factura), ma mai au in baza de date acum daca as vrea sa ma abonez la Orange! Funda 100%!

Răspuns Câştigător
| Landied a răspuns:

Da,te are. Exact acelasi lucru am patit si eu.Nu stiam ca trebuia sa platesc rezilierea si peste vreo trei ani m-am trezit cu telefoane de la Orange in care ma puneau sa platesc toata factura timp de trei ani iar din cauza asta cand am incercat sa fac abonament la Orange sau Vodafone, mi-au cerut o garantie de cateva milioane pentru ca figurez pe lista de rau-platnici.Am facut abonament la Germanos, aici nu au cerut nimic.Iti spun ca e foarte bine, abonamentele is ieftine, au multe optiuni si au telefoane foarte bune la promotii.Bafta!

3 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Inclin sa cred ca da.
dar asta nu inseamna ca nu poti incerca din nou.
dar cel mai bine schimba operatorul.
aboneaza-te la Cosmote,Vodafone, RDS, etc.

| Landied a răspuns (pentru Landied):

Te au*

| alexmircescu13 a răspuns:

Salutare! Pot sa confirm cele spuse de Daniel, am avut probleme cu un abonament Orange si, desi au trecut vreo 7 ani, cand am vrut sa fac abonament la Vodafone mi-a cerut o garantie de vreo 400 RON. Asa ca am mers la Germanos si am facut abonament pe Cosmote. Iar pentru Orange fo; osesc o cartela prepay. Succes!