| nyko06 a întrebat:

de exemplu la Orange la optiunea 2000 minute sau SMS în reţea si
110 minute sau SMS naţionale plus internaţionale către fix şi mobil de exemplu din din cele 200 de minute sau sms pot si apela si trimite sms-uri in Orange si la cele nationale si internationale tot asa pot apela si trimite sms-uri si suna pe mobil international, cum e de fapt ai doar mesaje sau apeluri ori le poti folosi si la mesaje si ca sa suni? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
In oferta actuala, resursele sunt comune. Exemplu: daca ai efectuat un apel de 1 minut, din cele 2000 de minute sau SMS vei ramane cu 1999 de minute sau SMS, daca ai expediat si un mesaj scris, vei ramane cu 1998 de minute sau SMS.
O zi buna,
Orange Helpers

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si care-i intrebarea?

caramela
| caramela a răspuns:

Alooooooooo ce limba vorbesti bre ca eu nu am inteles nimica nimicutahee hee
O seara bunawinking

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Optiunea la care te referi este cu 5 Eu si presupune 2000 de minute sau 2000 de SMS-uri in retea, precum si 100 minute internationale si SMS-uri. Daca folosesti SMS-uri se scad din minute pentru ca acolo zice "sau". Daca te referi la alta optiune care n-o stiu eu te rog sa-mi spui ca eu n-am gasit cu 110 minute.

| nyko06 explică (pentru Salontanul):

La asta ma refer dar e facuta in configurator, si cum e de fapt poti folosi doar minute sau doar mesaje?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru nyko06):

Nu. Le poti folosi pentru minute sau pentru SMS. Cum vrei.

Alternativ si minute si mesaje, la fel si la cele nationale si internationale

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru nyko06):

Da.

Ok mersi mult.