Multumesc la fel..nu neaparat stai linistita, de mine nu a facut misto bineteles eram cu parintii, din potriva s.a jucat putin cu el. si nu trebuie sa il duci in gara. nu se sperie, cel putin a meu a stat linistit in tren, pe jos in brate. da nu te lasa fara bilet. oricum ia si carnetul de sanatate, sa te asiguri ca totul este bine.
Daca in Dl-Goe s-a putut, tu de ce sa nu poti Spune-i Bubico pana la destinatie si poate te va lasa.
Desigur ca il poti lua, stai linistita, presupui ca-l ti in brate tot drumul.
Buna!
Bineinteles ca poti, dar platesti bilet si pentru el. Eu am caniche, sincer numai stiu cat am dat, oricum nu f mult, cand m.am dus nu a latrat doar cand am venit acasa a latrat asa putin, stia ca ajungem acasa, hihi.
Succes!
Sa-ti traiasca catelul. eu am citit pe net ca o fata cand ii lua bilet cainelui ei controlorii faceau misto de ea... zicea ceva de genul " ai ajuns sa ii iei si cainelui bilet?" insa ma gandesc ca nu ma va lasa sa calatoresc daca nu are si el. Presupun ca inainte (2-3 sapt) de mersul cu trenul ar trebui sa il duc prin gara sa se obisnuiasca cu zgomotul?
User20121610 întreabă: