Cand nu ai clientela nu tii coada sus, ca mori de foame!
Sfatul meu: lucreaza pe preturi mici ca sa poti intra pe piata si sa capeti clientela si feedback bun, si treptat-treptat ridici preturile.
In primul rand fa-ti un CV bine structurat! Modelul Europas e favoritul actualmente. Pune-ti unul pe mail, ca sa poti trimite cand apare ocazia. Poti sa si listezi cateva exemplare.
1. Ai neaparat nevoie de un cont pe linkedin.com, unde sa-ti faci profilul profesional complet. Aceasta e o retea profesionala prin intermediul careia vei putea sa te conectezi cu oameni de resurse umane. Vei putea aplica si pentru job-uri.
2. Fa-ti cont pe site-urile de job-uri si CV. (e-jobs.ro, myjob, ro, bestjobs.ro)
3. Cauta pe net firmele care angajeaza programatori si trimite-le cv-ul direct in inbox sau sectiunea de cariere.
4. Daca stii sa faci site-uri si ai notiuni de programare, cumpara-ti un domeniu prin care sa te promovezi: studii, preocupoari, pasiuni. Evidentiaza-ti valoarea! Succes!
Multumesc de sfaturi, dar eu ma refeream la proiecte online, nu la un loc de munca.
Am omis sa specific ca agentiile marketing digital ar fi incantate de serviciile tale!