Cand nu ai clientela nu tii coada sus, ca mori de foame!
Sfatul meu: lucreaza pe preturi mici ca sa poti intra pe piata si sa capeti clientela si feedback bun, si treptat-treptat ridici preturile.
In primul rand fa-ti un CV bine structurat! Modelul Europas e favoritul actualmente. Pune-ti unul pe mail, ca sa poti trimite cand apare ocazia. Poti sa si listezi cateva exemplare.
1. Ai neaparat nevoie de un cont pe linkedin.com, unde sa-ti faci profilul profesional complet. Aceasta e o retea profesionala prin intermediul careia vei putea sa te conectezi cu oameni de resurse umane. Vei putea aplica si pentru job-uri.
2. Fa-ti cont pe site-urile de job-uri si CV. (e-jobs.ro, myjob, ro, bestjobs.ro)
3. Cauta pe net firmele care angajeaza programatori si trimite-le cv-ul direct in inbox sau sectiunea de cariere.
4. Daca stii sa faci site-uri si ai notiuni de programare, cumpara-ti un domeniu prin care sa te promovezi: studii, preocupoari, pasiuni. Evidentiaza-ti valoarea! Succes!
Am omis sa specific ca agentiile marketing digital ar fi incantate de serviciile tale!
Multumesc de sfaturi, dar eu ma refeream la proiecte online, nu la un loc de munca.
NitaLoredanaFlorentina întreabă:
Bianca292006 întreabă: