| zydrox a întrebat:

nu stiu daca am postat in categoria corecta, dar vreau sa cer ajutorul celor care stiu cum sta treaba.
Stiu sa editez videoclipuri, stiu sa fac efecte speciale, ma descurc bine in programare, aici ma refer la Front-end Development (HTML,CSS,JAVASCRIPT) si cateva framework-uri(jquery,bootstrap, node.js).
Ma descurc putin si in PHP, dar nu l-am enumerat in categoria de mai sus, pentru ca cunosc foarte putin din acest limbaj.

Chestia pe care vreau sa o stiu este ca, cum as putea sa gasesc clienti doritori de serviciile mele..am incercat pe freelancer dar nimic,am incercat degeaba sa bid-uiesc proiectele pentru ca existau prea multi indieni care faceau treaba mult mai ieftina decat mine.
Am zis sa imi incerc norocul si pe Upwork...dar nimic,si acolo am incercat sa aplic la proiecte,dar nu am prins nici unul din nefericire.
Ultima data am incercat si pe Fiverr, am expus pe site anuntul meu cu ce stiu sa fac(anuntul era ca, creez un site de la 0 cu tot cu sursa codului la doar 5$, dar nimic), si asa ca m-am lasat pagubas.
Incerc de ceva vreme chestia asta, dar parca am un ghinion mare de tot... vreau sa fac proiecte, dar nu am clienti.
Mentionez ca am si un portofoliu cu un site facut de la 0.

Care ati mai trecut prin asa ceva, si ati avut vreo rezolvare la aceasta problema, poate ma luminati si pe mine ca eu nu stiu cum sa mai fac.

Cel mai bun raspuns primeste funda.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu ai clientela nu tii coada sus, ca mori de foame!
Sfatul meu: lucreaza pe preturi mici ca sa poti intra pe piata si sa capeti clientela si feedback bun, si treptat-treptat ridici preturile.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

In primul rand fa-ti un CV bine structurat! Modelul Europas e favoritul actualmente. Pune-ti unul pe mail, ca sa poti trimite cand apare ocazia. Poti sa si listezi cateva exemplare.
1. Ai neaparat nevoie de un cont pe linkedin.com, unde sa-ti faci profilul profesional complet. Aceasta e o retea profesionala prin intermediul careia vei putea sa te conectezi cu oameni de resurse umane. Vei putea aplica si pentru job-uri.
2. Fa-ti cont pe site-urile de job-uri si CV. (e-jobs.ro, myjob, ro, bestjobs.ro)
3. Cauta pe net firmele care angajeaza programatori si trimite-le cv-ul direct in inbox sau sectiunea de cariere.
4. Daca stii sa faci site-uri si ai notiuni de programare, cumpara-ti un domeniu prin care sa te promovezi: studii, preocupoari, pasiuni. Evidentiaza-ti valoarea! Succes!

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Am omis sa specific ca agentiile marketing digital ar fi incantate de serviciile tale! happy

| zydrox explică (pentru Kis_Iuliana_1983):

Multumesc de sfaturi, dar eu ma refeream la proiecte online, nu la un loc de munca.