Nu prea. Miroase a teapa clasica, probabil omul nici nu lucreaza la FanCurier si doar te-a mintit.
Daca nu lucreaza, ceva tot are prieteni pe la fan curier ca mi-a trimis poza cu coletele si cu detaliile, dar m-a sunat cica un ''curier'' sau prieten de al lui si i-am dat mesaj pentru ca nu raspunde la telefon iar daca nu imi v-a da nr de tel al expeditorului acel nr de telefon va merge la politie
Poti incerca dar depinde de prejudiciu. Si sincer nu stiu cate sanse ai, ca cartele de pe care trimiti mesaje gasesti cate vrei. Poate ti-a dat doar o poza cu coletul altcuiva si dai de omul ala= nimic util. Dar daca crezi ca ai sansa incearca, ideea mea nu e sa te descurajez.
Pai tu ai facut comanda online cu ceea ce vrei sa cumperi si coletul nu mai vine? te-ai uitat la detalii? gen in cat timp ajunge coletul, daca a fost inregistrat si e in drum spre expeditie etc.
Am cumparat ceva de la un curier care avea el de vanzare, nu ceva online omul mi-a dat toate detaliile si comanda trebuia sa imi ajunga vineri si nu a mai ajuns, mi-a dat nr de telefon fals si alte adrese iar eu am platit banii.
Nu trebuia sa ii dai bani inainte sa iti aduca coletul deoarece nu puteai avea siguranta ca o sa il si primesti mai ales ca asta fost doar o intelgere intre voi doi, nu prea ai ce sa faci la politie, ti-a dat teapa, politia nu se ocupa cu asa ceva, doar daca ai avut tu ceva legal la mana cand i-ai dat banii, atunci da, ai fi putut sa sesizezi politia.