Nu prea. Miroase a teapa clasica, probabil omul nici nu lucreaza la FanCurier si doar te-a mintit.
Daca nu lucreaza, ceva tot are prieteni pe la fan curier ca mi-a trimis poza cu coletele si cu detaliile, dar m-a sunat cica un ''curier'' sau prieten de al lui si i-am dat mesaj pentru ca nu raspunde la telefon iar daca nu imi v-a da nr de tel al expeditorului acel nr de telefon va merge la politie
Pai tu ai facut comanda online cu ceea ce vrei sa cumperi si coletul nu mai vine? te-ai uitat la detalii? gen in cat timp ajunge coletul, daca a fost inregistrat si e in drum spre expeditie etc.
Am cumparat ceva de la un curier care avea el de vanzare, nu ceva online omul mi-a dat toate detaliile si comanda trebuia sa imi ajunga vineri si nu a mai ajuns, mi-a dat nr de telefon fals si alte adrese iar eu am platit banii.
Nu trebuia sa ii dai bani inainte sa iti aduca coletul deoarece nu puteai avea siguranta ca o sa il si primesti mai ales ca asta fost doar o intelgere intre voi doi, nu prea ai ce sa faci la politie, ti-a dat teapa, politia nu se ocupa cu asa ceva, doar daca ai avut tu ceva legal la mana cand i-ai dat banii, atunci da, ai fi putut sa sesizezi politia.