| PinkHD3 a întrebat:

Problema mea e urmatoarea.
Am vorbit cu um domn de la FanCurier pentru ca vindea ceva ce eu aveam nevoie,omul mi-a aratat poza cu detaliile despre livrare etc, a trecut o saptamana si nu mai dau de el nicicum, informatiile pe care le-a pus sunt false iar tot ce stiu este ca munceste la FAN Curier in Timisoara, cum as putea proceda pentru a-mi recupera bani, exista vreo posibilitate?

9 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu prea. Miroase a teapa clasica, probabil omul nici nu lucreaza la FanCurier si doar te-a mintit.

| PinkHD3 explică (pentru Wr3nch):

Daca nu lucreaza, ceva tot are prieteni pe la fan curier ca mi-a trimis poza cu coletele si cu detaliile, dar m-a sunat cica un ''curier'' sau prieten de al lui si i-am dat mesaj pentru ca nu raspunde la telefon iar daca nu imi v-a da nr de tel al expeditorului acel nr de telefon va merge la politie

| Wr3nch a răspuns (pentru PinkHD3):

Tu stii ca politia o sa se uite suspect la tine pentru ca ai vrut sa cumperi bunuri care ar fi putut fi furate din colete nu?

Pai eu de unde sa fii stiut ca sunt furate sau nu? Problema e coletul..care nu a mai ajuns la mine pentru ca m-a mintit omu' si eu am trimis banii... AWB-ul care mi l-a dat omul e inregistrat la fan curier deci o sa pot da de ei, fix de unde a fost facut acel awb.

| Wr3nch a răspuns (pentru PinkHD3):

Poti incerca dar depinde de prejudiciu. Si sincer nu stiu cate sanse ai, ca cartele de pe care trimiti mesaje gasesti cate vrei. Poate ti-a dat doar o poza cu coletul altcuiva si dai de omul ala= nimic util. Dar daca crezi ca ai sansa incearca, ideea mea nu e sa te descurajez.

Chestia e, ca am si un nr de telefon de pe care m-a sunat un anume curier, mai am si acel AWB care a fost inregistrat pe site la fan curier, o sa imi dau seama exact de la ce sediua a fost inregistrat acel awb si cine l-a inregistrat si dau si e el foarte simplu.

| DarthNiger a răspuns (pentru PinkHD3):

Pai tu ai facut comanda online cu ceea ce vrei sa cumperi si coletul nu mai vine? te-ai uitat la detalii? gen in cat timp ajunge coletul, daca a fost inregistrat si e in drum spre expeditie etc.

| PinkHD3 explică (pentru DarthNiger):

Am cumparat ceva de la un curier care avea el de vanzare, nu ceva online omul mi-a dat toate detaliile si comanda trebuia sa imi ajunga vineri si nu a mai ajuns, mi-a dat nr de telefon fals si alte adrese iar eu am platit banii.

| DarthNiger a răspuns (pentru PinkHD3):

Nu trebuia sa ii dai bani inainte sa iti aduca coletul deoarece nu puteai avea siguranta ca o sa il si primesti mai ales ca asta fost doar o intelgere intre voi doi, nu prea ai ce sa faci la politie, ti-a dat teapa, politia nu se ocupa cu asa ceva, doar daca ai avut tu ceva legal la mana cand i-ai dat banii, atunci da, ai fi putut sa sesizezi politia.